Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Deixalleria Municipal
  • deixalleria-municipal-residus-a-la-porta

MEDI AMBIENT

1/5/2020

La Deixalleria Municipal torna obrir en el seu horari habitual a partir d'aquest dissabte 2 de maig i es fa una crida al civisme

Una de les mesures que va prendre l'Ajuntament per la prevenció i la contenció del coronavirus va ser el tancament de la Deixalleria Municipal (Sant Ermengol, 15). En aquests moments, tenint en compte el desconfinament gradual de la ciutadania, aquest dissabte 2 de maig s'obrirà la deixalleria en el seu horari habitual: dissabtes i diumenges de 10 h a 14 h i de dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h. Des de l'Ajuntament es fa una crida al civisme i es demana a la ciutadania que segueixi les recomanacions i que NO ES DEIXIN AL CARRER VOLUMINOSOS, TRASTOS VELLS I ANDRÒMINES. D'aquesta manera, es mantidnrà la via pública neta i lliure d'obstacles.

A la Deixalleria Municipal es realitza una recollida selectiva de residus per la seva posterior valorització, tractament i recuperació. Aquest equipament acull les fraccions de residus municipals per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària o uns contenidors específics al carrer.

 

L’aixecament d’algunes de les mesures de confinament domiciliari de l’Estat d’Alarma, decretat per la Covid-19, han permès tornar a la feina a alguns col·lectius no essencials, i també han permès determinats desplaçaments. Per aquest motiu, aquest dissabte 2 de maig es torna a obrir la Deixalleria Municipal d'Abrera a la ciutadania, amb una sèrie de mesures de precaució per la prevenció i contenció del coronavirus.

  • Els residus hauran de ser portats només per una persona
  • No es permetrà l’accés de més de dos usuaris alhora a la instal·lació
  • No s’admet roba
  • Els usuaris hauran d’esperar a la porta a què l’operari els permeti passar
  • S’haurà de respectar en tot moment la distància de 2 metres de separació amb altres persones
  • Recomanem l'ús de guants i mascaretes
  • Recomanem portar la Declaració Autoresponsable de Desplaçament de la Generalitat

 

L'Ajuntament d'Abrera prega a totes les veïnes i veïns del municipi que facin servir la deixalleria només per als residus que no es pugui esperar per desfer-se’n. Més informació fent clic aquí.

 

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00