Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • BaixLlobregat_Challenge
  • Baix Llobregat coreo

TURISME/INFÀNCIA

1/5/2020

Les famílies abrerenques poden participar al repte del Consorci de Turisme de la comarca #BaixLlobregatChallenge

Des de l'Ajuntament d'Abrera animen a tota la ciutadania a participar al divertit repte #Baix LlobregatChallenge del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, del qual en forma part. La iniciativa es posa en marxa aprofitant aquest temps de confinament i coincidint amb el llançament del nou videoclip de la cançó del Baix Llobregat que mostra la diversitat d'atractius que ofereix la nostra comarca, del delta fins a Montserrat, i que ha estat realitzat pel conegut grup musical Reggae per Xics - The Penguins. Podeu accedir-hi al web challenge.elbaixllobregat.cat!

El Baix Llobregat Challenge consisteix en aprendre en família la coreografia del videoclip, gravar la vostra proposta i compartir-la a les vostres xarxes socials i amb Consorci de Turisme del Baix Llobregat. S'hi pot participar fins al 9 de maig i les famílies podran optar als 10 premis que es sortejaran de forma aleatòria entre totes: una cistella amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, un kit de motxilla, estoig i tassa de la puput Punxetes, la mascota del Baix Llobregat, i un disc signat pel grup Reggae per Xics. A més, amb tots els vídeos participants es realitzarà un vídeo amb diferents fragments de les coreografies de les famílies més marxoses del Baix Llobregat.

 

Baix Llobregat Challenge - Passos a seguir

1) Primer de tot, heu de veure el videoclip del Baix Llobregat per inspirar-vos.

2) Desprès d’assajar en família, heu de gravar un vídeo ballant la vostra coreografia com a publicació a Instagram (no als stories) mencionar a @turismebaixllobregat , posar els dos hashtags #BaixLlobregatChallenge i #ElBaixLlobregatDesDeCasa, i retar a dues persones a fer aquest Challenge mencionant-les a la publicació amb l'etiqueta del seu nom d'usuari/a.

3) Finalment, heu d’entrar al web challenge.elbaixllobregat.cat i emplenar el formulari de participació.

 

Per fer-vos més fàcil el procés i animar-vos a participar, s'ha fet un clip molt senzill d’exemple de coreografia que podeu veure fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

  • web abrera.cat
  • instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00