Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • collage anunciants ràdio abrera
 • Plantilla Ràdio Abrera
 • Atura't, pensa i verifica! Notícies verificades

  + 3

 • Mesures Comunicació 03
 • Mesures Comunicació 02
 • Mesures Comunicació 01

RÀDIO ABRERA

29/4/2020

Des de Ràdio Abrera volem donar les gràcies els establiments que continuen confiant en el nostre departament de Publicitat

Des de Ràdio Abrera volem mostar el nostre agraïment a tots els nostres anunciants que, tot i la difícil situació que estan travessant, continuen confiant en el nostre Departament de Publicitat per anunciar-se.

Així, agraïm la seva confiança a:

 

FRANKFURT HONUA

C. Hostal del Pi, 4-6 - Abrera (Centre Comercial Montserrat Centre)

Telèfon 93.773.88.24

 

RESTAURANTE LOS TOSTONES

C. Hostal del Pi, 4-6 - Abrera (Centre Comercial Montserrat Centre)

Telèfon  93. 742.77.04

 

RMC CONSTRUCCIONES Y REFORMAS

C. Martorell, 3 - Abrera

Telèfon  93.420.90.83

info@construccionesrmc.com

 

CHATARRAS KO

C. Indústria, 7 - Abrera

Telèfon  93.159.80.75

info@chatarrasko.com

 

CARPINTERIA METÁLICA F. AGUILERA

Avda. Lluis Companys, 8 - Abrera

Telèfon   93.770.32.29

comercial@faguilera.net

 

LAVANDA MODA

Rbla. Torrentet, 16 - Abrera (Mercat Municipal)

Telèfon   93.770.75.31

 

MODAS ROSA

Rbla. Torrentet, 6 - Abrera

Telèfon  93.770.75.31.

antoniarosa@movistar.es

 

BRICOCENTRO ABRERA

C. Hostal del Pi, 2 - Abrera

Telèfon  93.770.49.30

info@bricocentroabrera.es

 

TALLER GUILLEN

C. Salvador Seguí, 3 Nau 10 - Abrera (Pol. Ind. Sant Ermengol)

Telèfon  661.22.52.52

 

VISTAOPTICA JIMENEZ LIRIO

Avda. Generalitat, 3 - Abrera

Pl. de l'Estatut, 12 i C. Anselm Clavé, 150 - Olesa de Montserrat

C. Sant Miquel, 3 -Esparreguera

Telèfon  699.722.692

vistaoptica_olesa@hotmail.com

 

 

El Departament de Publicitat d'Abrera continua actiu

Malgrat l'Estat d'alarma, des del  Departament de Publicitat de Ràdio Abrera estem a la disposició de les empreses i comerços que volgueu comunicar als vostres clients les mesures especials adoptades per la crisi sanitària de la Covid-19, que està afectant de forma especial el comerç local. Per això, continuem treballant per posar al seu abast els formats publicitaris que més s'adaptin a ells i als seus clients.

Com sempre, anunciar-se a Ràdio Abrera és molt senzill:

 

PAS 1   Contacta amb el nostre Departament de Publicitat trucant al 93 770 23 34 (Extensió 1224) en horari de 8h a 20h, enviant un correu electrònic a l'adreça publicitat@radioabrera.cat o a través del formulari que trobaràs fent clic aquí..

PAS 2   T’informem de les nostres tarifes i dissenyem la campanya publicitària que més t’adeqüi a les teves necessitats.

PAS 3   El teu anunci surt a Ràdio Abrera i tothom coneix el teu comerç, negoci o producte!

 

Jordi Quintana - Departament Publicitat Ràdio Abrera

 

Mesures econòmiques preses per l'Ajuntament d'Abrera

Dins les mesures econòmiques preses per l'Ajuntament d'Abrera per ajudar als comerciants per la situació provocada pel coronavirus, i tal i com s'ha fet amb d'altres impostos i taxes municipals, el pagament de la taxa d'emissió de Publicitat a Ràdio Abrera dels serveis prestats durant el mes de març i successius ha quedat ajornat. Per a consultes i més informació sobre aquesta qüestió, podeu contactar a través de l'adreça informacio@abrera.cat

 

A Ràdio Abrera prioritzem els continguts informatius entorn la crisi sanitària de la Covid-19

 • Hem adaptat la nostra programació habitual, donant prioritat al continguts informatius i de difusió de les mesures de prevenció davant el coronavirus.
 • De dilluns a divendres mantenim els nostres butlletins AbreraInformació amb tota la informació local i comarcal cada hora, de dilluns a divendres des de les 8h a les 20h, després dels titulars de Catalunya Informació.
 • Els caps de setmana i festius mantenim el Resum de la Setmana a les 14h i a les 21h, i durant els caps de setmana i festius oferim L'Agenda, dedicada a totes les activitats virtuals que estan organitzant tant l'Ajuntament d'Abrera com les entitats locals de manera virtual.
 • Totes les informacions també les trobeu a la secció d'Actualitat de la nostra pàgina web radioabrera.cat (accediu-hi fent clic aquí).
 • De dilluns a diumenge, les 24 hores del dia, estem emetent tot un seguit de falques radiofòniques referents a consells per prevenir la propagació del coronavirus, sobre les mesures que s'estant prenent des de l'Ajuntament d'Abrera així com de les iniciatives que estan duent a terme les entitats locals. 
 • Hem realitzat els ajustos tècnics necessaris per poder fer la retransmissió en directe el Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera celebrat el passat 26 de març a través de videoconferència. 

 

Plantilla Ràdio Abrera.jpg

 

Ràdio Abrera com a canal d'entreteniment

 • A més d'un canal d'informació, Ràdio Abrera som també font d'entreteniment per a la nostra audiència. Per això combinem la informació de servei públic essencial amb l'entreteniment, oferint-vos durant tot el dia i tota la nit una gran selecció musical, així com programes de diferents estils que podeu consultar a la nostra graella de programació (accediu-hi fent clic aquí). 
 • Hem habilitat el WhatApp de Ràdio Abrera perquè tothom que ens escolta pugui enviar-nos els seus missatges de veu per explicar-nos com estan passant el confinament, saludar o felicitar familiars i amics als que no podem veure, o demanar-nos alguna cançó. Aquests missatges s'han d'enviar al  número 637 70 82 47. Posteriorment els emetem i els pengem a la nostra programació "A la carta" (podeu sentir els missatges enviats fent clic aquí). Des d'aquí també volem donar les gràcies a totes les nostres oïents tots els missatges i les mostres de suport que ens estan fent arribar a través d'aquest canal.

 

Treballem perquè estigueu ben informats de tot allò que passa a Abrera entorn a la crisi sanitària del coronavirus. I us recomanem consultar canals oficials d'informació i aprendre a detecatar possibles notícies falses. Ara més que mai, per estar al dia quan i des d'on vulguis, connecta't als nostres canals de comunicació!

 

Atura't, pensa i verifica! Notícies verificades

 

Mesures Comunicació 01.jpg

Mesures Comunicació 02.jpg

Mesures Comunicació 03.jpg

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00