Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Avís pluja 27-04-20

PROTECCIÓ CIVIL

27/4/2020

El Servei Meteorològic activa un avís per pluja per aquesta tarda que pot afectar Abrera. Es recomana reduir al màxim els desplaçaments permesos

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís per fortes pluges que durant la tarda d'avui dilluns 27 d'abril poden afectar el nostre municipi. Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l'Ajuntament d'Abrera es demana a la ciutadania extremar les mesures de protecció, i es recomana no sortir de casa si no és imprescindible i reduir al màxim els desplaçaments permesos.

Per aquesta tarda es preveuen precipitacions que podrien deixar 20 litres per metre quadrat en 30 minuts, i xàfecs que podrien anar acompanyats de tempesta i, localment, de calamarsa o pedra.

Si hi ha precipitacions importants quan sou dins de casa:

  • No baixeu a les zones inundables de casa vostra com poden ser el soterrani, el garatge, etc. Quedeu-vos a les zones altes.
  • No deixeu fora objectes o mobles que l'aigua pugui arrossegar.
  • Tanqueu portes i finestres i obtureu totes les escletxes possibles.  
  • Poseu els animals domèstics, els aliments, l'aigua potable, els documents importants, els objectes de valor i, sobre tot, els productes perillosos (com ara verí per a les rates, dissolvents, etc.) en llocs alts i protegits.
  • Si se us està inundant la casa, desconnecteu l'interruptor general de l'electricitat.
  • Si a l'edifici on us trobeu, no hi esteu segurs, sortiu-ne, tanqueu la porta i dirigiu-vos a punts alts de la zona.

Per a les persones que han de sortir de casa, es recomana extremar la precaució en la mobilitat a les carreteres i carrers, especialment a prop de rieres i rius, passos soterrats i zones inundables. També es recomana no sortir de casa si no és imprescindible i reduir al màxim els desplaçaments permesos. 

Per a qualsevol emergència el telèfon al que s'ha de trucar és el 112 i també es pot contactar amb la Policia Local d'Abrera al 93 770 09 81.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00