Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Entrevistaj alcalde Jesús Naharro Ràdio Abrera
  • entrevista radio

ENTREVISTA

26/4/2020

Escolteu l'entrevista de Ràdio Abrera al nostre alcalde sobre les darreres dades i iniciatives entorn a la crisi sanitària de la COVID-19

Ja podeu escoltar i descarregar l'entrevista que aquesta tarda hem realitzat a l'Alcalde d'Abrera Jesús Naharro, a la que ha repassat les dades d'afectació de la malaltia al municipi, de les mesures que s'estan adoptant des de l'Ajuntament d'Abrera des de les diferents àrees, la sortida permesa avui als nens i nenes de menys de 14 anys i les diferents iniciatives que s'estan duent a terme, amb especial atenció a la Diada de Sant Jordi.

L'Alcalde ha destacat la sortida dels nenes i nenes al carrer, que des d'avui està permesa, així com el protagonisme que estan tenint els petits i petites en aquest confinament. També ha parlat del nou ban municipal continuïsta que recull les mesures adotaptes amb motiu de l'allargament de l'estat d'alarma fins el 10 de maig. Dins les mesures que s'estan adoptant des de l'Ajuntament abrerenc, destaca l'increment en les tasques de neteja i desinfecció tant en els contenidors de recollida de les diferents fraccions com a la via pública i zones de major afluència de veïns i veïnes. 

Respecte a les dades d'afectació de la Covid 19 al municipi, en aquests moments hi ha un total de 91 casos positius confirmats i 13 víctimes mortals, i s'està a l'espera de rebre, per part de la Conselleria de Salut de la Generalitat, les dades de persones que han superat la malaltia. L'alcalde també ha repassat la situació a la Residència Canigó, on hi ha 31 dels 91 casos registrats i 9 de les 13 víctimes mortals. Es manté contacte diari amb la direcció del centre i el CAP d'Abrera per fer-ne seguiment.

L'alcalde abrerenc també ha repassat totes les propostes impulsades de l'Ajuntament i les entitats per guadir de la Diada de Sant Jordi Virtual 2020, i el repartirment de roses al personal de comerçs, l'ambulatori i la residència de la gent gran Canigó, la tasca desevolupada per la seixantena de voluntaris i voluntàries que formen part ja de la xarxa d'ajuda Abrera Solidària i les mostres de solidaritat que s'estan rebent, com ara el lliurament de 500 quilos per al Banc dels Aliments d'Abrera per part de la Comunitat Musulmana d'Abrera.

Finalment ha enviat un missatge d'agraïment i responsabilitat a la ciutadania d'Abrera.

 

Podeu escoltar l'entrevista completa a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina o fent clic aquí.

 

Consulteu totes les informacions referents a la crisi sanitària de la Covid-19 a Abrera fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00