Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Programa especial Sant Jordi Ràdio
  • Gemma
  • Sant Jordi Virtual 2020

    + 1

  • Cartell del IV Concurs de Relats "Imagina Abrera"

RÀDIO ABRERA

24/4/2020

Vols reviure la Diada de Sant Jordi Virtual 2020 d'Abrera? Escolta el programa especial que us vam oferir a Ràdio Abrera!

Des de Ràdio Abrera ahir ens vam sumar a la celebració del "Sant Jordi Virtual 2020 d'Abrera" amb un programa especial conduït, des de casa, per la Gemma Vilallonga, al que us vam apropar tot allò que es va dur a terme a Abrera amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Podeu tornar a sentir-lo i descarregar-lo a la nostra programació "A la carta" fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina.

Des de l'Ajuntament d'Abrera enguanya s'ha organitzat una celebració alternativa virtual de la Diada de Sant Jordi i nosaltres ens van fer resó.

Vam poder sentir els videos que durant la jornada s'aniran penjant al perfil d'Instagram "Activa't Abrera" com ara «Descobrim Abrera», la inicaitiva "El Baix Llobregat Escriu" a la que ha participat la biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera, les Lectures Compartides de l'Aula d'Adults d'Abrera, el recital de Versikalia en homenatge al centenari del naixement de l’escriptor Joan Perucho, la Llegenda de Sant Jordi de la veu de l’escriptora abrerenca Maria José Orobitg, les cantates La Força que Mou l'Univers i el conte "El somriure de la princesa" de l’Escola Municipal de Música d’Abrera (EMMA), un video de la Coral Contrapunt d'Abrera interpretant "Banaha" o el recital poètic de l'escriptor abrerenc José Luis Garcia Herrera. I també vam parlar de L’enigma de la setmana a #memòriabrera que cada setmana plantegen des del departament de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica i l'Arxiu Municipal.

Tot plegat, amb la conducció de la Gemma Vilallonga que ens van oferir tastets de poesia per fer de tot plegat una gran festa de la literatura i la cultura per gaudir d'aquesta Diada de Sant Jordi Virtual, des de casa.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00