Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Continuem treballant conjuntament amb el CAP i la direcció de la residència Canigó pel benestar dels i les residents i treballadors i treballadores del centre. La infermera Marian Fenández i el doctor Juan Miguel Cuenca, preparats per visitar la residència
  • Continuem treballant conjuntament amb el CAP i la direcció de la residència Canigó pel benestar dels i les residents i treballadors i treballadores del centre
  • Donem 340 mascaretes a la residència Canigó del nostre municipi

    + 2

  • Realitzem tasques de desinfecció de la residència per a gent gran Canigó del nostre municipi
  • Donem 340 mascaretes a la residència Canigó del nostre municipi

SALUT PÚBLICA/GENT GRAN

21/4/2020

Continua el treball conjunt entre l'Ajuntament d'Abrera, el CAP i la residència Canigó per la prevenció i contenció del coronavirus

Des de l'Ajuntament d'Abrera es continua col·laborant i treballant conjuntament amb el CAP del municipi i l'equip directiu de la residència Canigó pel benestar de les persones residents i els i les professionals del centre. El personal sanitari del CAP visita el centre abrerenc periòdicament per fer seguiment de l'estat de salut de les persones del centre, residents i professionals.

 

A la foto superior, veiem a la infermera Marian Fernández i el doctor Juan Miguel Cuenca equipats i preparats amb els vestits de protecció per traslladar-se a la residència amb el vehicle, que hem posat a la seva disposició gràcies a la col·laboració de les empreses SEAT i Respiro. Des de l'Ajuntament agraïm l'esforç que diverses companyies estan realitzant per combatre el coronavirus (feu clic aquí). 

 

Donació de material de protecció i tests

Des de l'Ajuntament s'ha cedit a la residència material de protecció en diverses ocasions, com 340 mascaretes per la prevenció i contenció del coronavirus, 70 equipaments de protecció homologats i tests ràpids de detecció de COVID-19, entre d'altra material.

 

A més, des de l'Ajuntament i la direcció de la residència han sumat esforços per demanar a la Generalitat de Catalunya implicació i solucions eficaces per garantir la qualitat de vida dels i les residents del centre abrerenc.

 

Consulteu totes les mesures preses per l'Ajuntament per la prevenció i contenció del coronavirus. Feu clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00