Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ei famílies! Us preparem una guia per acompanyar-vos i explicar als vostres fills i filles què és el coronavirus

INFÀNCIA

21/4/2020

Des de l’Ajuntament d’Abrera s'ha preparat una guia per ajudar a les famílies a explicar als més petits què és la Covid-19 i quins serveis treballen durant el confinament

Així doncs es presenta aquesta guia per a pintar en format PDF que trobareu al final d'aquesta pàgina o fent clic aquí amb la informació més rellevant dels diversos serveis. També, hem inclòs una imatge de cada servei per a que els pugueu conèixer, pintar i decorar mentre apreneu i us ho passeu d’allò més bé!

 

Des de l’Ajuntament es vol donar a conèixer de primera mà i que estigueu informats i informades dels serveis que estem treballant dia a dia per a la prevenció i contenció del Coronavirus a Abrera i les fonts de comunicació a on us podeu dirigir. També podreu coneixeu els sectors essencials que també treballen activament perquè el confinament sigui possible.

 

Al final d'aquesta pàgina hi trobareu el diploma especial per a la infància emès per l'Alcalde. Pinteu-lo i decoreu-lo com més us agradi! També el podeu descarregar clicant aquí. Podeu enviar-lo a l'email: infancia@abrera.cat

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00