Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • entrevista radio
  • Entrevistaj alcalde Jesús Naharro Ràdio Abrera

ENTREVISTA

19/4/2020

Escolteu l'entrevista a l'alcalde d'Abrera repassant les dades de l'afectació de la Covid-19 al municipi, així com les darreres iniciatives engegades

Ja podeu escoltar i descarregar l'entrevista que des dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera hem fet avui a les 17.05 a l'alcalde d'Abrera Jesús Naharro, on ha fet un repàs de les dades d'afectació de la malaltia al municipi, de les mesures que s'estan adoptant des de l'Ajuntament d'Abrera des de les diferents àrees, i ha fet un repàs de les diferents iniciatives que s'estan duent a terme.

Respecte a les dades d'afectació de la Covid 19 al municipi, en aquests moments hi ha un total de 67 casos positius confirmats i 11 víctimes mortals, i s'està a l'espera de rebre, per part de la Conselleria de Salut de la Generalitat, les dades de persones que han superat la malaltia. L'alcalde també ha repassat la situació a la Residència Canigó, on hi ha 25 dels 67 casos registrats i 8 de les 11 víctimes mortals. Es manté contacte diari amb la direcció del centre i el CAP d'Abrera per fer-ne seguiment.

Naharro ha parlat del ban d'Alcaldia i la declaració institucional del Consell Comarcal del Baix Llobregat aprovats el passat 14 d'abril, de les diferents iniciatives que s'estan duent a terme canalitzades a través de l'Instagram Activa't Abrera (@activat_abrera), amb atenció especial a l'inici d'activitats des de l'Escola Municipal de Música i el Servei d'Esports de l'Ajuntament a partir d'aquest dilluns 20 d'abril, o la celebració de la Diada de Sant Jordi de forma virtual.

També ha manifestat el seu suport al comerç local i ha parlat del treball de l'Ajuntament perquè el lliurament de mascaretes a les farmàcies del municipi a partir del dilluns 20 d'abril es faci de forma responsable.

I finalment ha enviat un missatge de condol als familiars i amics de persones víctimes de la Covid-19, i també un missatge positiu i de felicitació a la ciutadania d'Abrera. 

 

Podeu escoltar l'entrevista completa a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina o fent clic aquí.

 

Consulteu totes les informacions referents a la crisi sanitària de la Covid-19 a Abrera fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00