Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • L'Escola Municipal de Música i el Servei d'Esports reprenen activitats per Internet i a les xarxes socials!
  • Activa't a Abrera! Seguiu el nou perfil d'Instagram de l'Ajuntament i tindreu al vostre abast totes les activitats que podeu fer des de casa
  • Les entitats d'Abrera no s'aturen!

    + 2

  • Activitats del Servei d'Esports
  • Activitats de l'Escola de Música

EDUCACIÓ/ESPORTS

18/4/2020

L'Escola Municipal de Música i el Servei d'Esports d'Abrera reprendran activitas per Internet i a les xarxes socials a partir de dilluns

A partir del pròxim dilluns 20 d'abril, l'Escola Municipal de Música i el Servei d'Esports de l'Ajuntament d'Abrera oferiran diferents activitats per amenitzar el confinament de la ciutadania, mitjançant aplicacions telemàtiques i les xarxes socials. Des de l'Ajuntament d'Abrera es continua apostant així per l'esport i la cultura, mentre que es prenen mesures per la prevenció i contenció del coronavirus.

 

Escola Municipal de Música

Pel que fa a l'Escola Municipal de Música, des de l'Ajuntament es considera que és important que l'alumnat pugui seguir amb la pràctica de la música en la mesura en què es pugui des de casa, tant per mantenir l’aprenentatge com per passar una millor estona aquests dies de confinament. 

Mitjançant l’aplicatiu Google Classroom, el professorat de l'Escola de Música d'Abrera podrà intercanviar amb l'alumnat tasques, documents, partitures, vídeos, àudios...  Aquestes activitats telemàtiques s’impartiran en els horaris habituals de les classes presencials i estan exemptes de pagament. Per a més informació, contacteu amb l'Escola de Música enviant un mail a aulademusica@abrera.cat

 

Servei d'Esports

Des del Servei d'Esports s'aposta per l'activitat física amb diferents activitats de dilluns a dissabte, a càrrec de monitors i monitores del Centre Aquàtic Municipal (CAM), que es realitzaran amb directes al perfil d'Instagram de l'Ajuntament d'Abrera @activat_abrera, a Facebook i a la plataforma Zoom. Entre l'oferta d'activitats hi haurà Funcional Training, Full Body/Tonificació i TBC, Gimnàstica per a Gent Gran, Pilates, CrossCam, aeròbic, Estiraments, Dansa del Ventre, Tábala, Pilates, GAP...

 

Activitats del Servei d'Esports

 

Equipaments municipals tancats

Per motius de seguretat, per la prevenció i contenció del coronavirus, des de l’Ajuntament d’Abrera vam decretar el tancament de diferents equipaments municipals com el Centre Polivalent, on està ubicada l'Escola Municipal de Música, i instal·lacions esportives com el Centre Aquàtic Municipal (CAM) en el Ban d’Alcaldia del passat dijous 12 de març de 2020. Consulteu el darrer Ban, del 14 d'abril, fent clic aquí.

Des de l'Ajuntament també s'estan prenent diferents mesures per fer front la crisi sanitària del coronavirus. Consulteu-les fent clic aquí.

I les entitats d'Abrera tampoc s'aturen. Es queden a casa però continuen amenitzant el confinament amb diverses propostes. Coneix quines són fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00