Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Us informem de l’aprovació de la declaració institucional davant la situació de crisi provocada pel coronavirus per part del Consell Comarcal
  • Cnsulta els Canals de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera

CONSELL COMARCAL

16/4/2020

El Consell Comarcal del Baix Llobregat destaca l'esforç dels ajuntaments de la zona en la prevenció i contenció del coronavirus

El dimarts 14 d’abril passat va tenir lloc la sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal del Baix Llobregat, que es va reunir de forma virtual, on es va aprovar per unanimitat una declaració institucional sobre la situació de crisi provocada pel virus covid-19. L’ens ha volgut reconèixer l’esforç que estan fent els ajuntaments de la comarca i també ha volgut mostrar el seu compromís per donar-nos suport i treballar plegats en l’establiment de mesures que ajudin a pal·liar l’impacte econòmic i social que tindrà aquesta emergència sanitària originada pel coronavirus.

 

D’altra banda, també ha manifestat a través d’aquesta declaració el seu agraïment i suport a totes les persones que estan treballant de forma incansable per fer front a aquesta pandèmia, com és el cas del personal sanitari, forces de seguretat, serveis d’emergència, personal de les residències geriàtriques, personal d’atenció domiciliària, personal de neteja, voluntaris i voluntàries, persones que treballen per garantir el proveïment de productes de primera necessitat i serveis mínims, als consistoris i a tota la ciutadania pel seu compromís i responsabilitat en aquests moments convulsos.

 

Des del Consell Comarcal es reclama amb aquest escrit una coordinació més efectiva entre la Generalitat i l’Estat per poder fer front a aquesta crisi sanitària. Es demana també a tota la ciutadania un acompliment estricte del confinament per poder sortir tan aviat com sigui possible d’aquesta situació.

 

Consulteu totes les notícies publicades en aquest web municipal relacionades amb el coronavirus fent clic aquí.

 

Seguiu els canals de comunicació municipals. Us informem amb actualització constant de les diferents accions que s'estan prenent per prervenció del coronavirus SARS-CoV-2:

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00