Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Mercat Municipal
 • Llistat comerços 1
 • Llistat comerços 2

  + 1

 • Llistat comerços 3

COMERÇ

15/4/2020

Consulteu el llistat d'establiments i comerços d'Abrera que estan oberts actualment o bé ofereixen servei a domicili

Des de l'Ajuntament d'Abrera es dóna suport als comerços i establiments que en aquests moments estan oberts o bé ofereixen servei a domicli i treballen de forma professional perquè als veïns i veïnes d'Abrera no els faltin els productes de primera necessitat. Per això, des del departament de Promoció Econòmica s'ha elaborat un llistat de comerços que actualment estan oferint els seus serveis, de forma presencial o amb lliurament a domicili. En aquest llistat, hi trobareu els diferents establiments amb els telèfons, adreces, correu electrònic i horaris d'obertura al públic. Si sou un comerç o empresa d'Abrera, esteu oferint algun servei, i no sortiu en aquest llistat, ens podeu enviar les vostres dades a l'adreça de correu electrònic promocioeconomica@abrera.cat.

 

Establiments comercials oberts

Degut a l'Estat d'Alarma per la Covid-19, en aquests moments a Abrera, com a la resta de l'Estat, només poden obrir les botigues d’alimentació, begudes, farmàcies, metges, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, premsa i papereria, benzineres, estancs, establiments d'equips tecnològics i de telecomunicacions, d'aliments d’animals de companyia, tintoreries, bugaderies i tallers mecànics. Els restaurants només tenen permés l'entrega a domicili, i d'altres establiments d'alimentació poden vendre per emportar, en cap cas per consumir a l'establiment.

Des de l'Ajuntament d'Abrera, juntament amb el teixit comercial del municipi, es treballa perquè aquests serveis es prestin seguint totes les recomacions de seguretat per evitar la propagació del coronavirus:

 • Només hem de sortir per fer les compres indispensables, si és possible planegeu fer la compra només un cop a la setmana,  i evitant aglomeracions i de forma responsable, ja que l'abastiment dels productes essencials està garantit. L’estada dins l’establiment serà la mínima i imprescindible mantenint entre 1 i 2 metres de distància entre persones.
 • Els establiments han de regular l'accés per no superar un terç de l'aforament i que els clients puguin mantenir entre ells la distància de seguretat tant a l'interior com a les cues d'entrada i de pagament.
 • També han disposar de mitjans per evitar que els consumidors toquin en la mesura del possible els productes amb les mans, sobretot facilitar guants d’un sol ús en el cas de productes alimentaris, i si es possible, dispensadors de productes per netejar les mans.
 • Han d'incrementar les mesures d'higiene tant dels treballadors i treballadores com la neteja de superfícies, i prioritzar el cobrament amb targeta o telèfon mòbil, i en cas que sigui amb diners, sempre utilitzant guants.
 • I des de l'Ajuntament d'Abrera estem realitzant treballs de desinfecció especialment a les de major afluència per la ciutadania aquests dies, com les zones properes a establiments d'alimentació i productes de primera necessitat, correus, farmàcies, Centre d'Assistència Primària, oficines bancàries, el Mercat Municipal (interior i exterior), l'Ajuntament, edifici de Serveis Socials i la comissaria de la Policia Local.

 

Establiments comercials tancats

En compliment de les mesures de prevenció de propagació del coronavirus, la majoria dels comerços i establiments del nostre municipi es troben tancats en aquests moments, i des de l'Ajuntament també els hi donem suport. En aquesta línia, hem impulsat mesures encaminades a reduir els efectes sobre l'economia local, com ara l'ajornament de terminis de pagament dels principals impostos i taxes municipals. Podeu consultar aquestes mesures a la part inferior d'aquesta pàgina o fent clic aquí.

Properament els comerços d'Abrera tornaran a aixecar les seves persianes per oferir de nou tots els seus productes i serveis, i ens estaran esperant. Serà llavors el moment de fer confiança als i les comerciants d'Abrera.

 

Desde l'Ajuntament d'Abrera es treballa per fer costat al comerç local i paliar l'impacte que la crisi del coronavirus pot tenir en el teixit comercial. Per això agraeixen l'enorme esforç que empreses, comerços i emprenedors i emprenedores estan realitzant.

 

Llistat comerços 1

Llistat comerços 2

Llistat comerços 3
 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00