Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Consolidem la mesa de coordinació durant l’emergència del coronavirus juntament amb alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat Nord
  • Ens sumem al reconeixement adreçat al personal sanitari
  • Ens sumem al reconeixement adreçat al personal sanitari

COMARCA

14/4/2020

Es consolida la mesa de coordinació durant l’emergència del coronavirus amb alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat Nord i el Consell Comarcal

L'alcade d'Abrera, Jesús Naharro, juntament amb els alcaldes del Baix Llobregat Nord i diferents representants del Consell Comarcal, han posat en marxa una mesa de coordinació de l’emergència sanitària causada pel coronavirus SARS-COV2 per tal d’avaluar la situació, recollir informació i coordinar les diferents actuacions a seguir.

Els alcaldes del Baix Llobregat Nord, juntament amb representants del Consell Comarcal del Baix Llobregat estan mantenint diverses reunions per videoconferència per coordinar les accions arran de la pandèmia del coronavirus que estem patint. En aquesta mesa hi ha representants dels ajuntaments de la zona, del Consell Comarcal del Baix Llobregat, del departament de Salut i de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu.

L’objectiu és avaluar conjuntament la situació, recollir el màxim d’informació per a la presa de decisions i coordinar actuacions entre els vuit municipis participants amb el suport comarcal i de professionals de l’àmbit sanitari, ja que els Ajuntaments són la primera línia de resposta i d’atenció a la ciutadania.

A les reunions hi participen l'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, l'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, Esparreguera, Eduard Rivas, Collbató, Miquel Solà, Olesa, Miquel Riera, Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca i Castellví, Adrià Camino, així com quatre representants del Consell Comarcal del Baix Llobregat encapçalats per la seva presidenta, Eva M. Martínez. Està previst que durant les pròximes trobades hi puguin incorporar-se representants i/o personal tècnic de l’Hospital Comarcal Sant Joan de Déu, el Servei Català de la Salut i el SEM (emergències mèdiques).

 

Abrera es suma al reconeixement adreçat al personal sanitari

D'altra banda, els alcaldes d'Abrera, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires i Esparreguera, van participar conjuntament en l’aplaudiment de les 20h del dissabte 11 d'abril passat. Tots ells es van reunir a les portes de l’Hospital Comarcal Sant Joan de Déu en un acte d’agraïment als sanitaris. També es van sumar a la iniciativa diferents voluntaris de Protecció Civil, Bombers i la Policia Local dels diferents municipis.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00