Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Joves, el mes d’abril està carregat de propostes online per fer-vos el confinament més amè!
 • Joves, el mes d’abril està carregat de propostes online per fer-vos el confinament més amè!
 • Joves, el mes d’abril està carregat de propostes online per fer-vos el confinament més amè!

  + 1

 • Joves, el mes d’abril està carregat de propostes online per fer-vos el confinament més amè!

JOVENTUT

9/4/2020

El Casal de Joves d’Abrera ofereix un seguit d’activitats i propostes adreçades al jovent del municipi per amenitzar el seu confinament pel covid-19

A causa del confinament provocat per la pandèmia del coronavirus, l’activitat lúdic-cultural al municipi s’ha vist alterada i per això des de l’Ajuntament d’Abrera s'han explorat noves vies. Així doncs es proposen una sèrie de propostes online orientades en l’àmbit cultural, educatiu, culinari, esportiu, social i un llarg etcètera. Tot seguit us les detallem:

 • Tenim en marxa el concurs d’Instagram- TikTok Jove. El certamen online anima a tots aquells i aquelles joves que practiquen esport a casa seva que es gravin tot fent exercici físic. Per participar cal etiquetar al Casal Jove (@casaldejovesabrera) i podeu consultar les bases del concurs al mateix Instagram o a través del Facebook. El guanyador o guanyadora podrà escollir una de les activitats emmarcades en el TRENKESTIU, que se celebrarà el proper mes de juliol.
 • Hem encetat aquesta setmana amb energia amb el taller de defensa personal per a joves, a càrrec del professor Gustavo Baco. La classe que es va poder seguir a través d’Instagram i va estar orientada a la dinàmica emocional.
 • Cada dijous del mes dediquem la jornada a tractar algun tema rellevant pel nostre jovent a través dels directes d'Instagram. Dijous 2 d'abril passat vam fer un sobre temes laborals i d'ocupació, avui dijous 9 d'abril el dedicarem a l’àmbit educatiu, on explicarem als i les joves els itineraris a nivell formatiu que existeixen a Catalunya; així com explicar les novetats i aclarir tots els dubtes que els i les nostres joves puguin tenir de cara al seu futur escolar. Dijous 16 d'abril farem un directe de salut amb la tècnica del departament a l'Ajuntament, Sara Prados i el dijous 23 d'abril el dedicarem al voluntariat.
 • D’altra banda i, aprofitant que el 29 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa, els departaments de Cultura i Joventut del nostre consistori estan unint sinergies per oferir un recopilatori de hiphop, per part del grup de Hiphop del Casal de Joves. Estigueu atents als canals de difusió!
 • El confinament ens ha servit per treure el cuiner que portem dins; ara és moment de  reforçar les vostres arts culinàries amb els tallers de cuina en directe via Instagram que oferirà el Casal. Abans d’engegar el curs, el Casal us anirà fent enquestes per descobrir si és del vostre interès. No us despisteu i aprofiteu l'oportunitat per convertir-vos en petits grans xefs!
 • En l’àmbit cultural, des de Joventut i Acció Social us fem arribar diferents propostes cinematogràfiques relacionades tant amb el nostre municipi com amb el moment que estem vivint. A més, al llarg d’aquest mes, també es procedirà a fer les votacions per triar les pel·lícules que es projectaran al cinema jove al carrer.
 • Pels més creatius, els serveis de Joventut i Esports estem acabant de concretar la possibilitat de fer classes virtuals d’Art 3D, manga i còmic i hiphop. Seran classes en directe a través de la xarxa social Instagram. Estigueu atents als canals de difusió per conèixer els horaris.
 • A finals de mes, quan estiguem una mica més a prop de la fi del confinament es convocarà una Assemblea amb els joves de Les Carpes per planificar la propera festa major del barri. Perquè el carrer és cada dia una mica més a prop!
 • D’altra banda, i donat que el 17 d’abril s’havia de celebrar l'obertura del Casal de Joves dels Barris i no es podrà fer, des de l’Ajuntament estem estudiant la possibilitat d’organitzar un escaperoom virtual molt potent. I és que l’obertura s’ajorna, però en cap cas se suspèn!
 • També destacar les propostes i consells que us fem arribar des del punt d’Informació Juvenil La Garsa a través de publicacions online amb les novetats i canvis més rellevants.
 • Finalment, també podeu escoltar i descarregar els treballs del i les joves del taller de D'J's "Volume Abrera" que estem realitzant des del Casal de Joves. N'hi ha per a tots els gustos! Si voleu passar una bona estona amb els teus...aquesta és una bona opció...Doneu-li al play al podcast de Ràdio Abrera fent clic aquí.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera volem agrair la vostra col·laboració i totes les  propostes que ens feu arribar per tal de seguir gaudint del nostre municipi tot i la difícil situació que ens toca viure.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00