Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Et proporcionem diferents recursos educatius per continuar aprenent durant el confinament
  • A Abrera, cap escolar sense wifi!

EDUCACIÓ

7/4/2020

L'Ajuntament d'Abrera es fa ressò de la iniciativa solidària per tal de compartir el wifi entre totes i tots els escolars del municipi

Des de l'Ajuntament d'Abrera es fa una crida solidària a la ciutadania perquè obri el wifi de casa de 10 h a 14 h perquè l'alumnat pugui tenir Internet des de casa i pugui descarregar-se les feines escolars durant el confinament establert per la prevenció i contenció del coronavirus.

 

Els diferents centres educatius estan comunicant a les famílies que el tercer trimestre del curs s'iniciarà, a partir de dimarts 14 d’abril, amb la modalitat d’aprenentatge telemàtic a causa de l'allargament de l'Estat d'Alarma i les mesures preses per la prevenció i contenció del coronavirus. Així doncs des de l'Ajuntament s'ha decidit fer ressò de la iniciativa solidària perquè es comparteixi el wifi i s'hademanat al Departament d'Educació de la Generalitat tota la informació sobre les noves directrius en relació amb la continuació del curs des de casa després de Setmana Santa.

 

Amb la iniciativa #compartimwifi s'ajuda a les famílies que no tenen accés a Internet i es facilita que les nenes i els nens puguin realitzar les feines de l'escola. Deixeu un avís a la porteria o a l'ascensor de la vostra comunitat amb l'accés a la xarxa.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00