Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Parada de l'autobús al barri de Can Vilalba
 • Parada de l'autobús al barri de Sant Miquel d'Abrera
 • Horari Bus Urbà durant l'Estat d'Alarma

  + 2

 • Continuem realitzant diferents treballs de desinfecció a la via pública, a equipaments municipals i als contenidors del nucli urbà i dels barris
 • Continuem realitzant diferents treballs de desinfecció a la via pública, a equipaments municipals i als contenidors del nucli urbà i dels barris

MOBILITAT I TRANSPORT

31/3/2020

L'horari del servei del Bus Urbà d'Abrera s'ha reajustat per la disminució en un 80% de la demanda a causa del coronavirus

La ciutadania està seguint les mesures de contenció i prevenció del coronavirus i ha reduït la mobilitat dins el municipi. Això s’ha traduït en una disminució en un 80% dels desplaçaments diaris en la línia del Bus Urbà. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament d'Abrera s'ha decidit ajustar el servei a la demanda i el bus urbà redueix el servei a la meitat.

 

El Bus Urbà d'Abrera connecta el nucli urbà amb tots els barris del municipi, amb parades a Ca n'Amat, Les Carpes, Santa Maria de Vilalba i Can Vilalba.

 

 • Consulteu el nou horari del bus urbà (vigent des d'avui dimarts 31 de març de 2020) fent clic aquí.

 

La declaració de l'Estat d'Alarma i les mesures preses per les diferents administracions per la prevenció i contenció del coronavirus ha tingut efectes en el servei del transport urbà i interurbà. Així, els autobusos i trens només admeten un terç de la seva capacitat i s'han pres mesures de desinfecció per minimitzar el risc d’infecció de coronavirus i garantir la seguretat i la salut dels usuaris i usuàries.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera també s'està realitzant la neteja i desinfecció de les marquesines de les parades del bus urbà.

 

Consulteu totes les notícies publicades al web municipal relacionades amb el coronavirus fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00