Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Les entitats d'Abrera no s'aturen!
 • Les entitats d'Abrera no s'aturen! Associació Cultural Bailamos?
 • Les entitats d'Abrera no s'aturen! Vive y Baila

  + 9

 • Les entitats d'Abrera no s'aturen! Associació Cultural Pas a Pas
 • Les entitats d'Abrera no s'aturen! AMPA Josefina Ibáñez
 • Les entitats d'Abrera no s'aturen! AMPA Josefina Ibáñez
 • Les entitats d'Abrera no s'aturen! Colla de Diables Bram de Foc
 • polseres Alzheimer
 • Les entitats d'Abrera no s'aturen! Vive y Baila
 • Les entitats d'Abrera no s'aturen! Vive y Baila
 • Imatge noti WhatsApp Ràdio Abrera
 • Envia un missatge d'àudio de WhatsApp a Ràdio Abrera

ENTITATS

31/3/2020

Les entitats d'Abrera no s'aturen i continuen amenitzant el confinament pel coronavirus amb diverses propostes

Degut al confinament decretat pel coronavirus durants les darreres setmanes, les entitats abrerenques no poden oferir les seves activitats habituals. Tot i això, no s'aturen i continuen oferint propostes i activitats a través de les seves xarxes socials. Unes propostes de les que ens fem ressó a través de Ràdio Abrera i de les xarxes socials de l’Ajuntament (a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @Abrerainfo). 

 

L'Associació Cultural Bailamos?, presenta un repte de ball! Us haureu de gravar en vídeo ballant una coreografia i després enviar-lo al 667 603 624. Amb totes les propostes que els presentem des de l'associació faran un muntatge. 

 

Vive y Baila està compartint diàriament amb els seus alumnes diferents vídeos amb coreografies de Zumba perquè practiquin, també envien classes de ioga i àudios amb meditacions per a relaxar-se i desconnectar. A més, també fan connexions via Skype per a les classes de Dansa del Ventre, de Gospel i de Fit&Core (exercicis que es fan amb un matalàs). 

 

L'Abrera Gimnàstic Club segueix present a tots els perfils de les xarxes socials del club on contínuament envien reptes, preparacions físiques, fotos en famílies i tot de novetats.

 

La Colla Bram de Foc d'Abrera proposa imitar el mateix ritme d'un vídeo amb qualsevol estri que tinguem per casa (olles, cassoles, plats,... ) enviant les vostres propostes a l'entitat a través de les seves xarxes socials (a Facebook Bram de Foc i a Instagram bramdefocabrera) etiquetant-los i fent-los menció.

 

La delegació d'Abrera de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer (AFA) continua oferint el seu suport als veïns i veïnes d'Abrera que necessitin ajuda amb la cura d'un familiar afectat per aquesta malaltia durant aquestes setmanes de confinament. Si necessiteu ajuda podeu trucar de 8 h a 20 h al telèfon 667 604 309. A banda, també continuen oferint atenció psicològica per telèfon al 639 81 94 40.

 

Des de l'Associació Cultural Pas a Pas han enviat uns vídeos de balls en línia que han fet els i les alumnes perquè tothom pugui aprendre a fer-los des de casa. Podeu veure les coreografies a les xarxes socials de l'Ajuntament. 

 

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'Escola Josefina Ibáñez d'Abrera ha creat l''AMPA Josefina Heart Challenge' amb l'objectiu d'inundar les xarxes socials de cor i missatges possitius i per això es demana que envieu fotos de tota la família fent un cor amb les mans i si voleu un missatge positiu escrit. Amb totes elles faran un vídeo per donar alegria i color a aquest confinament.  Podeu enviar les vostres propostes a través de les xarxes socials i telèfons de contacte de l'AMPA Josefina Ibáñez, inicialment fins al proper 5 d'abril.   

 

Des de l'Associació Naturalista d'Abrera, ANDA, ens proposen un nou repte que consisteix en identificar ocells pel seu so des de les nostres finestres, balcos o terrasses. Quants sou capaços de reconèixer? Si premeu damunt de cada ocell sona el seu cant!! Podeu consultar-lo fent clic aquí.

També ens han fet arribar un missatge d'ànims envers el confinament pel coronavirus: "ens quedem a casa. Aviat tornarem a passejar pel nostre entorn. Visitarem els nostres camps, boscos i torrents, farem neteja en el nostre riu i observarem la nostra fauna, però mentrestant...quedem-nos a casa!". 

 

Per la seva part la secció local de l'Associació Espanyola contra el Càncer d'Abrera continua oferint suport als malalts de càncer, familiars o cuidadors amb atenció social, suport i acompanyament, atenció psicològica i orientació mèdica i d'infermeria. Podeu trucar al 900 100 036 o accedir al web de l'AECC (clicant aquí). 

 

A l’escola Ernest Lluch aquesta setmana hauríen celebrat Festa dels avis a la Comunitat de petits! Els avis són una part molt important de la família i alguns d'ells estan vivint en una residència i, en el cas d'Abrera, en la Residència Canigó. Per això des de l’escola s’ha contactat amb ells per fer-los arribar luna proposta de repte i demanen enviar al correu de l’escola a8059822@xtec.cat  dibuixos, manualitats, missatges i cartes per ajudar-los a passar aquests dies de confinament d'una manera més entretinguda.

 

I el Club de Muntanya de Can Vilalba organitza tots els dimecres a les 19.h sessions de ioga a través del perfil d'Instagram @monyogui al que podeu accedir fent clic aquí.

 

No deixeu de seguir les xarxes socials de les diferents entitats d’Abrera per assabentar-vos i participar en totes les activitats, reptes i propostes d’entreteniment perquè passem millor el confinament.

 

Podeu enviar-nos les vostres idees i iniciatives a comunicacio@abrera.cat o al telèfon 650 845 639. 

 

WhatsApp de Ràdio Abrera obert per a tothom!

Sabem que esteu a casa i que escolteu Ràdio Abrera, però nosaltres també volem escoltar-vos a vosaltres! Podeu enviar-nos els vostres àudios al número 637 70 82 47 i posteriorment els emetrem i els penjarem a la nostra programació "A la carta". Animeu-vos i compartiu el confinament amb nosaltres!

És molt senzill. Han de ser missatges de com a màxim 30 segons dient-nos el vostre nom i explicant-nos què esteu fent per entretenir-vos mentre us quedeu a casa. També podeu saludar o felicitar familiars i amics als que no pots veure, o demanar-nos alguna cançó.

 

Infants, joves, grans i més grans!... Tothom pot enviar els seus missatges, que posteriorment anirem emetent a Ràdio Abrera, al 107.9 de l'FM i a radioabrera.cat. A més, ja estan disponibles a la programació "A la carta" de Ràdio Abrera al web radioabrera.cat. i a l'app a través del podcast del WhatsApp de Ràdio Abrera. Recordeu, heu d'enviar la vostra nota d'àudio al 637 70 82 47.

 

Animeu-vos! Quedeu-vos a casa, escolteu Ràdio Abrera i envieu-nos el vostre missatge! 

 

Ràdio Abrera, ara i sempre... la teva veu!

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00