Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Posem a l’abast dels nostres veïns i veïnes tots els serveis virtuals de la biblioteca
  • covid-19

PATRIMONI CULTURAL I MEMÒRIA HISTÒRICA

26/3/2020

La Biblioteca Josep Roca i Bros posa a l’abast dels veïns i veïnes d'Abrera tots els seus serveis virtuals amb motiu del confinament originat pel coronavirus

Si ets resident a Catalunya i no tens carnet de les biblioteques, ara tu també pots accedir als serveis virtuals de les biblioteques, com la plataforma de préstec digital eBiblio Catalunya, amb accés a llibres, pel·lícules i revistes; les bases de dades Naxos Music Library, amb un ampli repertori musical sobretot del gènere clàssic, l'In-edit TV, amb documentals musicals, així com els audiollibres o l'hemeroteca de La Vanguardia, entre d’altres.

 

Per poder accedir als serveis virtuals que s'ofereixen des de la Biblioteca Josep Roca i Bros d’Abrera, haureu d’entrar inicialment al Catàleg Aladí i donar-vos d’alta com a usuari temporal a través de la sol·licitud del carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals, fent clic aquí. Aquesta opció només és vàlida per als ciutadans que ho demanen per primer cop, que tenen 14 anys o més i que són residents a Catalunya.

 

Un cop us registreu, rebreu immediatament un missatge de correu electrònic amb un codi d’identificació temporal a partir del qual podreu accedir a aquests serveis virtuals. Aquest usuari temporal té una vigència de tres mesos. Passat aquest termini, haureu d'adreçar-vos a la biblioteca per activar, prèvia identificació, el carnet definitiu de les biblioteques.

 

Amb aquesta nova opció la Diputació de Barcelona vol donar resposta a l’augment de demanda dels serveis virtuals de les biblioteques arran del tancament de totes les biblioteques públiques de Catalunya el passat 13 de març per la crisi del coronavirus. Durant els primers dies de confinament, serveis com el d’eBiblio de préstec de documents digitals han vist augmentar un 180% la mitjana de préstecs diaris.

 

Malgrat la situació excepcional, des de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona es continua treballant per oferir tots els serveis bàsics essencials, com l’accés al portal Biblioteca Virtual i als recursos web com In-edit TV, eBiblio o eFilm, així com mantenir operatius els canals d’atenció a l’usuari a través de les bústies corporatives i les xarxes socials. 

 

En aquest sentit, les propostes d’activitats o recursos que s’ofereixen des de les  xarxes socials de la Biblioteca Josep Roca i Bros per passar el confinament de la manera més agradable possible porten l’etiqueta #joemquedoacasaXBM".

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00