Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

16/6/2017

Descobreix quina és l'oferta d'activitats programades a Abrera la setmana del 16 al 23 de juny

Divendres 16

L’Escola Municipal de Música finalitza avui les seves audicions de conjunts instrumentals a l’auditori del Centre Polivalent amb una darrera actuació a dos quarts de set. I a les deu de la nit hi haurà una rock session oberta a tothom al bar de la piscina d’estiu d’Abrera.

 

Dissabte 17

A les sis de la tarda el Grup de Teatre del Casal d’Avis d’Abrera oferirà a la Sala Municipal el seu espectacle de varietats musicals. A dos quarts de deu la nit, l’Associació Naturalista d’Abrera ANDA projectarà diverses imatges a la façana de la Casa de Cultura d’Abrera, en el marc de la campanya Prousal sobre els efectes de la sal al Llobregat.

I a les deu de la nit a la plaça del Doctor Trueta es clourà el cicle Sona Abrera amb el concert de la cantant argentina Sandra Redher. En cas de pluja l’actuació tindria lloc a la Sala Municipal. I també dissabte a les deu, en el marc del cicle de cinema jove al carrer, al Parc de l’Estació es podrà veure la pel·lícula Dead Pool, qualificada per a majors de 18 anys. En aquest cas, en cas de pluja la projecció es faria a l’auditori del centre polivalent.

 

Diumenge 18

A les sis de la tarda al Pavelló d’Esprots Municipal es celebrarà el berenar-sopar d’estiu del Casal d’Avis d’Abrera amb ball i música en directe.

A més, la Parròquia de Sant Pere d’Abrera celebra aquest cap de setmana el Corpus, amb vespres de corpus dissabte i diumenge a un quart de vuit, i diumenge amb processó pels carrers d’Abrera.

 

Dilluns 19

A les set de la tarda, a les pistes municipals de frontó, es disputarà la primera de les dues seminifinals del 29è Campionat de Frontó per Parelles d’Abrera.

 

Dimecres 21

A les quatre de la tarda, al Casal d’Avis, en el marc dels Dimecres Grans, es projectarà la pel·lícula “Recuerdos”.

A les sis es celebrarà al pavelló d’esports municipal la cloenda de l’Escola Esportiva Municipal amb exhibicions d’educació física infantil, preesportiva i taekwondo.

També es celebra la festa de fi de curs de l’Escola Municipal de Música. A l’amfiteatre exterior de l’escola a dos quarts de set s’oferirà el concert familiar “La màquina del so” amb Pep Gol, i a les vuit del vespre tindrà lloc un sopar de germanor.

 

Dijous 22

A les set de la tarda es presentarà a la Casa de Cultura el llibre “Les fonts de Montserrat” de Joan Soler Gironés. L’activitat està organitzada per l’Associació Naturalista d’Abrera ANDA.

 

Divendres 23

A partir de les onze de la nit hi haurà Revetlla de Sant Joan a la plaça de Pau Casals amb música a càrrec del Quintet Excelsior.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00