Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

 • covid-19
 • Atenció telefònica
 • Telèfons d'informació i atenció de l'Ajuntament d'Abrera

  + 4

 • Zona de jocs infantils tancades per prevenció i contenció del Coronavirus SARS-COV-2
 • Regidoria de Comunicació. Ajuntament d'Abrera
 • Què és el Coronavirus (català)
 • Com us heu de rentar les mans correctament

ACTUALITZACIÓ 21.40 H

22/3/2020

Salut confirma un total de set casos positius de coronavirus a Abrera, tots amb símptomes lleus i al seu domicili

Des de l’Ajuntament s'informa que a data d'avui diumenge, 22 de març, hi ha 7 casos confirmats de coronavirus a Abrera, segons ha comunicat l'Institut Català de Salut a l'alcalde del municipi, Jesús Naharro. S’han pres les mesures necessàries per atendre els casos de manera adequada i s’està fent un seguiment a les veïnes i veïns que han tingut un contacte directe amb les persones afectades. Les 7 persones tenen símptomes lleus i es troben als seus domicilis.

Des del consistori abrerenc es vol difondre un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i recomanen seguir les mesures adoptades per part de l'Ajuntament, la Generalitat de Catalunya i el Govern central en relació a la restricció d'activitats i consells de prevenció i contenció del coronavirus.

 

Una de les mesures que hem pres des de l'Ajuntament d'Abrera per la prevenció i contenció del coronavirus és la realització de treballs de desinfecció en la via pública i en equipaments municipals. Aquest dissabte vam iniciar les tasques de neteja, que es duen a terme a primera hora del matí per evitar molèsties a la ciutadania.

 

Cal el certificat de declaració autoresponsable per sortir al carrer?

La Generalitat ha anunciat l'entrada en vigor a partir de demà dilluns 23 de març d'un certificat per acreditar els moviments de la ciutadania per la via pública. Cal destacar que aquest document no és de caràcter obligatori. Així,

 • És un document que facilita la declaració però NO és obligatori. Sí es recomanable.

Trobareu el pdf del certificat en la part inferior d'aquesta pàgina com a document adjunt, fent clic aquí i al web del Departament d’Interior. Els Mossos d’Esquadra i les policies locals en disposaran de còpies impreses, així com els establiments comercials autoritzats a l’obertura i els centres de treball.

  

Atenció telefònica 

Des de l'Ajuntament d'Abrera potenciem l'atenció telefònica i/o telemàtica amb els i les nostres veïns i veïnes, amb motiu de les mesures adoptades per la prevenció i contenció del coronavirus SARS-COV-2.  

 • Ajuntament d'Abrera - Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) - Línia d'Atenció Telefònica. T. 93 770 03 25.
 • Realitzeu tràmits via telemàtica a abrera.cat/tramits.
 • Serveis socials- Línia d'Atenció Telefònica.  T. 93 770 29 11
 • Policia Local d'Abrera - Línia d'Atenció Telefònica. 24 h. T. 93 770 09 81
 • Abrera Solidària - T. 667 604 309. (WhatsApp)

 

Telèfon per l'atenció sanitària pel coronavirus:

 • 061 Salut Respon - Línia d'atenció telefònica per atendre consultes específiques sobre el coronavirus.

 

Accés urgent i excepcional a La Meva Salut i eConsulta

Amb relació a l’atenció virtual, s’ha habilitat un procediment excepcional, totalment telemàtic, per donar-se d’alta a La Meva Salut i poder accedir a la consulta virtual (e-Consulta). Quan s’acabi la situació d’excepcionalitat, aquest tràmit s’haurà de verificar presencialment.

Els i les ciutadans i ciutadanes que tenen símptomes i han estat en contacte amb altres persones afectades pel coronavirus SARS-COV-2, tenen a la seva disposició l’app STOP COVID 19.

 

En el cas d’Abrera recordem que l’assistència sanitària està centralitzada al Centre d’Atenció Primària del nucli urbà, ja que els consultoris dels barris de Can Vilalba i Santa Maria de Vilalba estan tancats com a mesura de prevenció i contenció del coronavirus. Només s’atenen urgències, injectables i revisions d'infants amb vacunacions programades. La programació de visites està ajornada i es funciona amb el sistema de cites al dia, i les receptes es poden renovar telefònicament. 

 

Modificació horària del CAP d’Abrera 

L’horari d’atenció als i les veïns i veïnes del nostre municipi al CAP del nucli urbà (c. de Manresa, 15) serà de dilluns a divendres de 8 h a 20 h; dissabtes, diumenges i festius us haureu d’adreçar al CAP d’Esparreguera (8 h a 20 h). Fóra d'aquest horari: truqueu al 061 CatSalut Respon o adreceu-vos al CUAP la Solana de Sant Andreu de la Barca o a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (de 20 h a 8 h).

 

Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon del CAP del centre urbà, al 93 770 25 61. 

 

Consulteu totes les notícies publicades en aquest web municipal relacionades amb el coronavirus fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00