Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Realitzem treballs de desinfecció a la via pública i a equipaments municipals
  • Coronavirus

VIA PÚBLICA

22/3/2020

L'Ajuntament d'Abrera realitza treballs de desinfecció a la via pública i a diversos equipaments municipals

Una de les mesures que s'han pres des de l'Ajuntament d'Abrera per la prevenció i contenció del coronavirus és la realització de treballs de desinfecció en la via pública i en equipaments municipals. Aquest dissabte al matí s'han iniciat aquestes tasques de neteja, que es duen a terme a primera hora del matí per evitar molèsties a la ciutadania.

Les zones de la via pública on es realizen els treballs de neteja i desinfecció per evitar la propagació del coronavirus són les de major afluència per la ciutadania aquests dies, com les zones properes a establiments d'alimentació i productes de primera necessitat, correus, farmàcies, Centre d'Assistència Primària (CAP) i oficines bancàries. Mentre que els equipaments municipals on es realitzen les tasques de desinfecció són el Mercat Municipal, l'Ajuntament, edifici de Serveis Socials (Ajuntament vell), i la comissaria de la Policia Local.

 

Incremen de la neteja als contenidors de recollida de residus

També s'han incrementat la neteja dels diferents contenidors que hi ha al municipi. Recordem a la ciutadania que el Servei de Recollida de Residus del nostre municipi funciona amb normalitat també durant el període de confinament, ja que és considerat un servei essencial. Recomanem l'ús de guants a l'hora de dipositar les deixalles domèstiques als diferents contenidors (resta, orgànica, paper, plàstic, vidre, envasos, roba i oli vegetal).

La recollida de voluminosos es fa el segon i últim dijous de cada mes. Preguem utilitzar aquest servei amb responsabilitat i no llençar residus fora d'aquests dies i únicament aquells que sigui imprescindible desfer-se'n. També us recordem que cal dipositar els residus dins dels contenidors. Els operaris de neteja i de recollida de residus estan fent una tasca imprescindible i molt important en aquests moments.

  

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00