Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Taller defensa personal
  • Cartell cursos defensa personal femenina

DONES I IGUALTAT

13/6/2017

L'Ajuntament d'Abrera organitza nous cursos de defensa personal femenina per a dones i adolescents

El Departament de Dones i Igualtat de l’Ajuntament d’Abrera ha programat diversos cursos gratuïts de defensa personal femeninaDesprés de l’èxit dels tallers que es van fer el passat mes de març s'engega un nou projecte que constarà de 3 cursos gratuïts, de 6 hores cadascun.  L’objectiu principal d’aquests cursos es afavorir  l’autoestima i la confiança de la dona, aprendre eines per defensar-se d’una possible agressió. El taller anirà a càrrec de l’instructor Gustavo Baco, entrenador nacional N1. (Podeu sentir l'entrevista amb ell a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina).

Es tracta de cursos de sis hores de durada, de dues sessions cadascun d’ells que es duran a terme al Pavelló Esportiu Municipal en diferents dates:

- 17 de juny i 15 de juliolel

- 23 de setembre i 7 d’octubre

- 4 de novembre i 2 de desembre.

L’horari serà de deu a una per al grup de joves i adolescents de 12 a 17 anys, i de quatre a set de la tarda per a dones majors de 18 anys.

Les places per assistir als cursos són limitades, quan els grups estiguin plens es tancaran les inscripcions. Podeu realitzar les vostres inscripcions a les dependències de la Regidoria de Serveis Socials i Dones I Igualtat en horari d’atenció ciutadana (carrer Tarragona, número 2, xamfrà Sant Hilari). I també al Casal de Joves – PIJ La Garsa (Centre Polivalent, Plaça del Rebato número 1) de dilluns a divendres de les 16 h a les 20 h.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00