Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • covid-19
 • Telèfons d'informació i atenció de l'Ajuntament d'Abrera
 • Zona de jocs infantils tancades per prevenció i contenció del Coronavirus SARS-COV-2

  + 3

 • Regidoria de Comunicació. Ajuntament d'Abrera
 • Què és el Coronavirus (català)
 • Com us heu de rentar les mans correctament

CORONAVIRUS

20/3/2020

L'Ajuntament d'Abrera confirma sis casos positius de coronavirus al municipi: cinc estan a casa i l'altra serà donada d'alta aviat

Des de l’Ajuntament es comunica que s’han confirmat sis casos de coronavirus a Abrera, segons ha confirmat l'Institut Català de Salut a l'alcalde, Jesús Naharro. S’han pres les mesures necessàries per atendre els casos de manera adequada i s’està fent un seguiment a les veïnes i els veïns que han tingut un contacte directe amb les persones afectades. D'aquestes, cinc d'elles tenen símptomes lleus i es troben als seus domicilis, i una sisena serà donada d'alta aviat del centre hospitalari on està ingressada.

 

Com podem prevenir la propagació del coronavirus?

 • Rentant-te sovint les mans amb aigua i sabó o solucions alcohòliques.
 • Tapant-te la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús i rentant-te les mans de seguida.
 • Tapant-te la boca i el nas amb la cara interna del colze en tossir o esternudar i rentant-te les mans de seguida.
 • Evitant compartir menjar, estris o altres objectes sense netejar-los degudament.
 • Seguir les intruccions del nostre Ajuntament, la Generalitat de Catalunya i el Govern central en relació a la restricció d'activitats i mesures de prevenció i contenció del coronavirus.

 

Una de les mesures que hem pres des de l'Ajuntament d'Abrera per la prevenció i contenció del coronavirus és la realització de treballs de desinfecció en equipaments  com el Mercat Municipal i diversos espais públics amb major afluència de veïnes i veïns aquests dies com les zones properes a farmàcies i el CAP, establiments d'alimentació i bancs.

 

Atenció telefònica 

Des de l'Ajuntament d'Abrera potenciem l'atenció telefònica i/o telemàtica amb els i les nostres veïns i veïnes, amb motiu de les mesures adoptades per la prevenció i contenció del coronavirus SARS-COV-2.  

 • Ajuntament d'Abrera - Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) - Línia d'Atenció Telefònica. T. 93 770 03 25.
 • Realitzeu tràmits via telemàtica a abrera.cat/tramits.
 • Serveis socials- Línia d'Atenció Telefònica.  T. 93 770 29 11
 • Policia Local d'Abrera - Línia d'Atenció Telefònica. 24 h. T. 93 770 09 81
 • Abrera Solidària - T. 667 604 309. (WhatsApp)

 

Telèfon per l'atenció sanitària pel coronavirus:

 • 061 Salut Respon - Línia d'atenció telefònica per atendre consultes específiques sobre el coronavirus.

 

Accés urgent i excepcional a La Meva Salut i eConsulta

Amb relació a l’atenció virtual, s’ha habilitat un procediment excepcional, totalment telemàtic, per donar-se d’alta a La Meva Salut i poder accedir a la consulta virtual (e-Consulta). Quan s’acabi la situació d’excepcionalitat, aquest tràmit s’haurà de verificar presencialment.

Els i les ciutadans i ciutadanes que tenen símptomes i han estat en contacte amb altres persones afectades pel coronavirus SARS-COV-2, tenen a la seva disposició l’app STOP COVID 19.

 

En el cas d’Abrera recordem que l’assistència sanitària està centralitzada al Centre d’Atenció Primària del nucli urbà, ja que els consultoris dels barris de Can Vilalba i Santa Maria de Vilalba estan tancats com a mesura de prevenció i contenció del coronavirus. Només s’atenen urgències, injectables i revisions d'infants amb vacunacions programades. La programació de visites està ajornada i es funciona amb el sistema de cites al dia, i les receptes es poden renovar telefònicament. 

 

Modificació horària del CAP d’Abrera 

A partir d’ara l’horari d’atenció als i les veïns i veïnes del nostre municipi al CAP del nucli urbà (c. de Manresa, 15) serà de dilluns a divendres de 8 h a 20 h; dissabtes, diumenges i festius us haureu d’adreçar al CAP d’Esparreguera (8 h a 20 h). Fóra d'aquest horari: truqueu al 061 CatSalut Respon o adreceu-vos al CUAP la Solana de Sant Andreu de la Barca o a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (de 20 h a 8 h).

 

Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon del CAP del centre urbà, al 93 770 25 61.

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos! 

Atenció! Seguiu els canals de comunicació municipals per tenir la informació sobre la prevenció del coronavirus SARS-CoV-2:

web abrera.cat
xarxes socials Twitter @AbreraInforma i Instagram @abrerainfo.
Ràdio Abrera, al 107.9 de la FM i radioabrera.cat.
També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00