Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • CAP d'Abrera
  • Coronavirus
  • LMS i eConsulta

    + 3

  • Què és el Coronavirus (català)
  • Com us heu de rentar les mans correctament
  • Regidoria de Comunicació. Ajuntament d'Abrera

SALUT PÚBLICA I BENESTAR

20/3/2020

L’horari del CAP d’Abrera es modifica com a nova mesura per garantir les condicions de seguretat en el servei davant la situació d’excepcionalitat originada per la crisi del coronavirus

Degut a la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus SARs-COV-2, des de l'Institut Català de Salut s’estan adoptant noves mesures en els centres sanitaris segons la disponibilitat dels i les professionals, i també per garantir les condicions de seguretat en la prestació de l’assistència sanitària, impulsades des del departament de Salut de la Generalitat. Per aquest motiu, a partir de demà dissabte 21 de març es modificarà l’activitat presencial al Centre d’Atenció Primària d’Abrera (CAP). Se suprimeixen les dues hores d’atenció del dissabte i tota l’atenció presencial durant el cap de setmana queda concentrada al CAP d’Esparreguera i al CUAP La Solana de Sant Andreu de la Barca o a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

 

Modificació horària del CAP d’Abrera

En el cas d’Abrera recordem que l’assistència sanitària està centralitzada al Centre d’Atenció Primària del nucli urbà, ja que els consultoris dels barris de Can Vilalba i Santa Maria de Vilalba estan tancats com a mesura de prevenció i contenció del coronavirus. Només s’atenen urgències, injectables i revisions d'infants amb vacunacions programades. La programació de visites està ajornada i es funciona amb el sistema de cites al dia, i les receptes es poden renovar telefònicament. 

 

A partir d’ara l’horari d’atenció als i les veïns i veïnes del municipi al CAP del nucli urbà (c. de Manresa, 15) serà de dilluns a divendres de 8 h a 20 h; dissabtes, diumenges i festius us haureu d’adreçar al CAP d’Esparreguera (8 h a 20 h). Fóra d'aquest horari: truqueu al 061 CatSalut Respon o adreceu-vos al CUAP la Solana de Sant Andreu de la Barca o a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (de 20 h a 8 h).

 

Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon del CAP del centre urbà, al 93 770 25 61.

 

Amb relació a l’atenció virtual, s’ha habilitat un procediment excepcional, totalment telemàtic,  per donar-se d’alta a La Meva Salut i poder accedir a la consulta virtual (e-Consulta). Quan s’acabi la situació d’excepcionalitat, aquest tràmit s’haurà de verificar presencialment.

Els i les ciutadans i ciutadanes que tenen símptomes i han estat en contacte amb altres persones afectades pel coronavirus SARS-COV-2, tenen a la seva disposició l’app STOP COVID 19.

  

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos! 

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00