Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Ajuntament d'Abrera

ACTUALITZACIÓ 20.00h

12/3/2020

A partir de demà divendres es tancaran els equipaments municipals on es realitzen diferents activitats per prevenció del coronavirus

Des de l'Ajuntament d'Abrera s’anuncia el tancament, a partir de demà divendres 13 de març, dels equipaments municipals on es realitzen diferents activitats culturals, d'oci, educatives i esportives que es realitzen en aquests equipaments municipals, com el Casal de la Gent Gran, el Casal de Joves, l'Escola Municipal de Música, el Centre Obert, l'Espai Kalima, els Tallers de Dones, Biblioteca Josep Roca i Bros, Aula d'Adults, activitats d'infància, classes de català i totes les activitats esportives del CAM i de l'Hotel d'Entitats. Al Departament de Promoció Econòmica també s’anul·len els cursos programats pels propers dies.

Si us heu d'adreçar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament (pl. Constitució, 1) per fer alguna consulta i tramitació es recomana que utilitzeu de forma prioritària els següents canals:

 • Canal telefònic: T. 93 770 03 25
 • Canal telemàtic: al web municipal abrera.cat/tramits
 • Preguem que utilitzeu l'OAC només en aquells tràmits urgents i respectant les mesures de seguretat establertes.

També s’ha anul·lat el mercat ambulant del dimarts, inicialment els dies 17 i 24 de març de 8 a 14 h.

Des de l’Ajuntament d’Abrera, seguint les indicacions de la Conselleria de Salut de la Generalitat, s'ha decidit ajornar diverses activitats programades culturals i d’oci com a mesura de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2. Properament s'anunciaran les noves dates de realització d’aquestes activitats.

L'alcalde, Jesús Naharro, llança un missatge: "Des de l'Ajuntament d'Abrera recordem que aquestes mesures són preventives. Així, volem transmetre a les nostres veïnes i veïns un missatge de tranquil·litat i prevenció. Els serveis municipals continuen funcionant amb normalitat i les mesures que prenem són de prevenció i contenció. Des de tots els departaments de l'Ajuntament estem valorant i seguim atents les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat, del Ministeri de Salut i informarem de forma immediata a la ciutadania de qualsevol novetat".

ACTIVITATS AJORNADES

 

Divendres 13 de març

 • Conta Contes: "La caputxeta vermella i la rateta que escombrava l'escaleta diuen prou!". Casa de Cultura (Federico Garcia Lorca, 17) a partir de les 17 h.
 • Abrera Riu - Especial Dia de la Dona. Casa de Cultura (Federico Garcia Lorca, 17), a partir de les 22 h

Dissabte 14 de març

 • Trobada de Combos a Abrera. Centre Polivalent (pl. del Rebato, 1) a les 11 h
 • Espectacle de varietats del Casal d'Avis. Sala Municipal (Casamada, 12) a les 17.30 h
 • Masterclass de Funky Mamis i Fit Flamenco. Plaça Rafael Casanova, a càrrec de Asociación Bailamos. A partir de les 11 h
 • Neteja al Riu Llobregat. L’entitat ANDA ha ajornat l’activitat prevista a partir de les 9.30 h

 

Diumenge 15 de març

 • Open Class Defensa Personal Femenina. Parc del passeig de l'Estació. A partir de les 11.30 h

Dilluns 16 i 23 de març

 • Xerrades sobre “Aproximació a la disciplina positiva” programades per l’AMPA de l’Escola Francesc Platón i Sartí.

 

Dimecres 18 de març

 • Taller de Reiki. Som energia. Casal de la Gent Gran (rbla. Del Torrentet, 8). A partir de les 18 h

I l'entitat Associació de Familiars d'Alzheimer Baix Llobregat també ha anunciat la suspensió dels tallers i grups de suport que realitza a municipis com Abrera.

 

Les competicions i activitats esportives, suspeses durant dues setmanes
D’altra banda, la Federació Catalana de Futbol ha comunicat que la Real Federación Española de Futbol ha decidit suspendre totes les competicions d'àmbit estatal no professional, també les infantils, per un termini de dues setmanes. També ha pres aquesta decisió la Federació Catalana de Bàsquet i el Consell Esportiu Escolar. Això afecta les activitats habituals d'entitats com ara l'Agrupació Esportiva Abrera, el Club Esportiu Futsal Abrera o el Club Bàsquet Abrera.

I la Junta del Club Petanca Abrera ha decidit suspendre la seva activitat els propers 15 dies. Per tant, no faran torneig aquest dijous ni el proper i també han cancel·lat la calçotada que teníen organitzada per aquest dissabte.

 

Cal tenir en compte que les mesures adoptades en tots els casos estan subjectes a l’evolució de la situació i en qualsevol moment poden ser modificades i/o ampliades, seguint les directrius de la Conselleria de Salut.

Seguiu els canals de comunicació municipals per tenir la informació sobre la prervenció del coronavirus SARS-CoV-2:

 • Web: abrera.cat,
 • Xarxes Socials: Twitter @AbreraInforma i Instagram @abrerainfo.
 • Ràdio Abrera: 107.9 de la FM i radioabrera.cat.
 • També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

Consulteu les mesures de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2 fent clic aquí.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00