Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Cartell del IV Concurs de Relats "Imagina Abrera"
  • Cartell del IV Concurs de Relats "Imagina Abrera"

PATRIMONI CULTURAL

9/3/2020

Des del departament de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica de l'Ajuntament d'Abrera es torna a preparar el IV Concurs de Relats "Imagina Abrera"

Dins els preparatius de la Diada de Sant Jordi, arriba el IV Concurs de Relats “Imagina Abrera”, una ocasió magnífica per a fer volar la imaginació i escriure relats fantàstics d'una Abrera imaginària. El guanyador o guanyadora del concurs es farà amb un magnífic lot de llibres.

 

Els relats hauran de ser enviats per correu electrònic a l’adreça del Departament de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica (acciocultural@abrera.cat) amb dos arxius adjunts. En el primer arxiu s’enviarà el relat signat amb pseudònim i en el segon s’inclourà una fitxa amb el títol del relat, el pseudònim, el nom complet de l’autor/a, la data de naixement, la direcció postal, el correu electrònic i el telèfon de contacte.

 

El termini de presentació dels relats serà fins al dilluns 6 d'abril de 2020. Des de l'Ajuntament d'Abrera s'organitza aquest concurs amb la col·laboració de la Papeleria Abrera.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00