Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Piscina municipal estiu
  • Cartell abonaments piscina estiu 2017
  • Sala filtracio piscina estiu 1

    + 1

  • Sala filtracio piscina estiu 2

ESPORTS

7/6/2017

Ja es poden obtenir els abonaments de la piscina municipal d'estiu que obrirà diumenge 11 de juny

A la recepció del Centre Aquàtic Municipal ja es poden obtenir els abonaments per a la piscina municipal d’estiu d’Abrera que obrirà les portes aquest proper diumenge dia 11 de juny. Hi ha abonaments familiars, individuals per edats, i específics per a persones amb alguna discapacitat.

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de nou del matí a dos quarts de deu de la nit, dissabtes de deu a set, i diumenge d’onze a una. El full d’inscripció es pot descarregar al final d'aquesta pàgina  i al web www.ajuntamentabrera.cat o recollir-lo directament al CAM.

 

Millores en el tractament de l’aigua

Enguany les piscines municipals d’estiu d’Abrera disposaran d’una instal·lació renovada per al tractament de l’aigua, en la línia de l’Ajuntament d’Abrera de posar al dia el conjunt d’instal·lacions que s’ofereixen als veïns i veïnes d’Abrera des del Departament d’Esports.

La instal·lació pel tractament de l’aigua de la piscina d’estiu estava formada per dues cambres soterrades i una petita caseta d’eines que s’ha transformat en un cobert metàl·lic molt més gran i modern que permet acollir tota la instal·lació hidràulica que garanteix les condicions òptimes de salubritat de l’aigua del conjunt de les piscines.

La nova instal·lació es posa en servei per a la inauguració de la temporada de les piscines municipals d’estiu, com dèiem, aquest diumenge.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00