Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

6/3/2020

Consulteu les activitats programades a Abrera durant la setmana del 6 al 13 de març

Divendres 6 de març

A les cinc de la tarda començarà a l’Hotel d’Entitat l’activitat de Salsa amb Nadons a càrrec de la professora de balls caribenys de l’Associació Pas a Pas i recomanada per a famílies amb nadons de fins a 2 anys.

A les sis, la Casa de Cultura acollirà l’acte institucional del Dia Internacional de les Dones amb la lectura del manifest a càrrec de l’alumnat de l’Institut Voltrera, lectura i entrega de premis del segon Concurs de Relats per a Dones del grup de reflexió Ánfora i l’Associació Abrera contra la violència de gènere, i actuació musical, i s’inaugurarà l’exposició “Pioneres, treblladores i dones” que es podrà visitar fins el 31 de març.

Al Casal de Joves, hi ha tarda de consola, i es faran els tallers d’art 3D per a videojocs, i hip hop.

 

Dissabte 7 de març

A partir d eles set de la tarda es celebrarà la primera Cursa Nocturna de les Dones d’Abrera, amb un recorregut de 4 quilòmetres i sortida i arribada a l’escola Ernest Lluch. L’activitat s’emmarca en els actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

Al Casal de Joves de vuit del vespre a deu de la nit, al Casal de Joves, es farà el taller de dj.

 

Diumenge  8 de març

A les sis de la tarda la Sala Municipal acollirà la cinquena representació del XXIIIè Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera amb l’obra “L’últim joc de la nit” a càrrec del Qollunaka Grup de Teatre de Terrassa.

De sis de la tarda a nou del vespre hi haurà el ball del Casal d’Avis.

 

Dilluns 9 de març

A dos quarts d’onze i a dos quarts de dotze es faran sessions de Bhealthy Postpart i de Bhealthy Embaràs al Centre Polivalent.

A dos quarts de quatre es farà el taller de defensa personal per a joves al Pavelló d’Esports Municipal.

A les vuit hi haurà les classes de hip hop per a dones al Centre Polivalent.

 

Dimarts 10 de març

A dos quarts de sis, a la Biblitoeca Josep Roca i Bros tindrà lloc la conferència “Farmaciola natural amb aromateràpia”.

 

Dimecres 11 de març

D’onze a una es farà el taller de postpart al Casal d’Avis.

De cinc a dos quarts de set s’oferirà l’espai d’atenció a les famílies de malalts d’Alzheimer i el taller a l’Hotel d’Entitats.

A les sis es farà el curs de defensa personal femenina al gimnàs de l’Escola Ernest Lluch a càrrec de l’instructor Gustavo Baco.

 

Dijous 12 de març

D’onze a una es farà el taller d’educació maternal al Casal d’Avis.

 

Divendres 13 de març

A les cinc de la tarda començarà a l’Hotel d’Entitat l’activitat de Salsa amb Nadons a càrrec de la professora de balls caribenys de l’Associació Pas a Pas i recomanada per a famílies amb nadons de fins a 2 anys.

Dins els actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones, a la Casa de Cultura, a les cinc Capgiralla Contes explicarà el conta contes “La caputxeta vermella i la rateta que escombrava l’escaleta diuen prou!; i a les deu de la nit hi haurà una edició especial de l’”Abrera Riu” amb Impro Show a càrrec de Planeta Impro.

 

A les tardes, al Casal de Joves:

Dilluns 9 de març hi haurà tarda de jocs de taula i s’oferirà el servei d’assesorament ocupacional del Consell Comarcal.

Dimarts 10 de marçes farà el taller de manga i còmic.

Dimecres 11 de març hi haurà tarda de consola, el casal de joves en anglès i tallers de hip hop i introducció a la llengua japonesa.

Dijous 12 de març es faran els tallers de manga i còmic i dj, i tarda de tennis taula.

Divendres 13 de març hi haurà tarda de consola, es faran els tallers d’art 3D per a videojocs, i hip hop.

 

Informació i inscripció als tallers: Casal de Joves enviant  un correu a l’adreça joventut@abrera.cat o trucant al 93 770 43 34.

 

Exposicions

Fins el 31 de març, a la Casa de Cultura, es podrà visitar la mostra “Pioneres, treballadores i dones” dins els actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

També fins el 31 de març, a la Biblioteca Josep Roca i Bros, hi haurà la mostra “Auques de la Muntanya de Montserrat”, amb les obres guanyadores del Porjecte Parcs i Biblioteques de Montserrat.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.abrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00