Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Cursa Noctura de la Dona d'Abrera

IGUALTAT

26/2/2020

S'amplien les places per inscriure's a la primera Cursa Nocturna de la Dona d'Abrera que tindrà lloc el proper dissabte 7 de març a les 19 h

Per commemorar el Dia de la Dona (8 de març), des del Club d'Atletisme Abrera i l'Ajuntament d'Abrera s'ha organitzat la primera Cursa Nocturna de la Dona, que tindrà lloc el dissabte 7 de març, a partir de les 19 hores. La cursa, de 4 quilòmetres, no serà competitiva i podran participar-hi totes les dones sense límit d’edat. La proposta de fer una cursa nocturna, pretén reivindicar la seguretat, la independència i la llibertat de les dones alhora de transitar i ocupar els carrers i els espais públics, sobretot també durant la nit, tot afavorint el missatge apoderador de reclam de drets i llibertats i de rebutjar contundentment les violències que tant en espai públic, com en el privat, les dones pateixen.

 

S'il·luminarà la nit de violeta, de força i de sororitat, també amb les polseres lluminoses amb què l’Associació Abrera contra la Violència de Gènere obsequiarà a les participants inscrites, de forma molt simbòlica, per tal de visibilitzar-les i contribuir entre totes a sumar la llum particular de cada una a la causa.

 

 

La sortida i l'arribada serà al recinte de l'Escola Ernest Lluch (pg. de l’Estació, 14). La inscripció a la cursa té un cost de 3€ i es poden fer via online a la pàgina web Runedia - Mundo Deportivo (feu clic aquí).

Les inscripcions es tancaran quan s’arribi a un total de 400 dones inscrites (s'han ampliat el nombre de places) o el dijous 5 de març de 2020 a les 23 h. La recollida de dorsals i samarreta commemorativa es farà el mateix dia de la cursa al Gimnàs de l'Escola Ernest Lluch.

 

Durant la cursa és obligatori que totes les participants portin el dorsal ben visible al pit. El temps màxim per realitzar la prova serà de 60 minuts. Hi haurà avituallament líquid en arribar a la meta. L’Organització es reserva el dret de modificar qualsevol part del circuit i horari de la cursa.

 

Consulteu el reglament de la cursa fent clic aquí.

 

Des del Club d'Atletisme Abrera, la Regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+ i la Regidoria d'Esports us convidem a participar en la cursa! 

Juntes farem nostra la nit!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00