Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • L’AMPA de l’Escola Francesc Platón i Sartí organitza per mares i pares de tot el municipi les xerrades "Aproximació a la disciplina postiva"

EDUCACIÓ

24/2/2020

L’AMPA de l’Escola Francesc Platón i Sartí organitza per mares i pares de tot el municipi les xerrades "Aproximació a la disciplina positiva"

Amb l'objectiu de respondre a la pregunta "Sabeu que és educar amb disciplina positiva?" l’AMPA de l’Escola Francesc Platón i Sartí d’Abrera convida a totes les famílies a les xerrades sobre disciplina positiva, que tindran lloc a les instal·lacions del centre educatiu els pròxims dilluns 16 i 23 de març, de les 15:15 h a les 16:15 h.

Les xerrades estaran impartides per la psicòloga general sanitària especialitzada en infantil, Mireia Rodríguez Lloria, que introduirà a les mares i pares assistents en la disciplina positiva per entendre el comportament i l’actitud dels nostres fills des del respecte, l’amor i la fermesa. Ens farà reflexionar sobre els nostres estils educatius com a pares i ens donarà l’oportunitat de ser conscients de l’estil educatiu que hem rebut com a fills.

Per assistir a les xerrades, cal enviar un correu electrònic a l'adreça  ampafpsabrera@gmail.com. Les places són limitades.

 

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00