Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Dibuix guanyador del Concurs Infantil de Carnestoltes 2020. Autora: Carla Cruz
  • Dijous Gras 20-02-20
  • Dibuix guanyador del Concurs Infantil de Carnestoltes 2020. Autora: Carla Cruz

CULTURA/JOVENTUT

21/2/2020

Tot a punt per viure aquest cap de setmana el Carnaval 2020 i rebre de la visita del Rei Carnestoltes

Diu la tradició que el Dijous Gras o Llarder és el primer dia del Carnaval. Gairebé cinquanta persones van participar ahir en el berenar tradicional al Casal Social de Santa Maria de Vilalba, amb truites i butifarra d'ou, que va comptar amb l’assistència del regidor de la Gent Gran, Francisco Sánchez, i la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos.

 

Carnaval Infantil

La plaça de Pau Casals acollirà, avui divendres 21 de febrer, a partir de les 16.30 h una festa de Carnestoltes infantil amb "Danses esborrajades" amb animació i ball per a infants i públic familiar, on faran participar a tothom des del primer moment.

 

Gran Rua i Concurs de Disfresses

Dissabte 22 de febrer, el Parc de Can Morral serà el punt de trobada i d'inici de la Gran Rua de Carnaval, a partir de les 16 hores, que organitza des de l'Ajuntament d'Abrera amb la col·laboració de la Comissió de Carnestoltes. Com cada any, la rua farà un recorregut pel poble amenitzada per una xaranga i batucada. Al final, a les 17.30 h  a la pl. de Pau Casals hi haurà l'espectacle "un Xic de Rock" per a grans i petits, i l'entrega dels premis del Concurs de Disfresses 2020 que compta amb les següents categories i premis:

 

  • De 0 a 7 anys. Primer premi: val material lúdic-didàctic valorat en 95€; segon premi: val material lúdic-didàctic valorat en 85€; i tercer premi: val material lúdic-didàctic valorat en 65€.
  • De 8 a 12 anys. Primer premi: 140€, segon premi: 100€ i tercer premi: 90€.
  • De 13 anys en endavant. Primer premi: 200€, segon premi: 170€ i tercer premi: 140€.
  • Categoria: Especial Comparses. Premi a la Comparsa més animada: 150€ i premi a la Comparsa més original: 150€. 

 

 

Festa de Carnestoltes

Aquest any, per primer cop a Abrera, després de la Gran Rua de Carnestoltes es podrà gaudir d'una Festa de Carnestoltes per a tots els públics amb música per a tots els gustos amb Big Tour al Gimnàs Municipal (Salvador Espriu,1) i DJ Jordi Bosquet al Gimnàs de l'Escola Francesc Platón i Sartí (Salvador Espriu, 3).

 

Carnaval a Can Vilalba

Pel diumenge 23 de febrer, l'Associació de Veïns de Can Vilalba organitza una Festa de Carnestoltes, que tindrà lloc al Casal Social de Can Vilalba (Avda. Circumval·lació, 3) a partir de les 17 hores. Hi haurà desfilada de Carnestoltes, xocolatada, concurs de disfresses i lliurament de premis.

 

Concurs Infantil del de Cartell de Carnaval

Des de la Comissió de Carnestoltes i l'Ajuntament d'Abrera enguany s'ha convocat el Concurs de Cartells de Carnaval 2020 per triar el cartell per anunciar la festa més animada de l'any. El jurat del concurs, ha escollit el cartell dibuixat per la Carla Cruz, alumna de quart de primària de l'Escola Francesc Platón i Sartí, com a guanyador entre les 20 obres participants. Enhorabona, Carla!

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00