Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • plànol nova ubicació serveis socials
  • serveis socials carrer Major

SERVEIS SOCIALS

30/5/2017

Els Departaments de Serveis Socials i Dones i Igualtat es tralladaran de forma temporal al C/Tarragona, 2

Dijous dia 1 de juny s’iniciarà el trasllat provisional dels Departaments de Serveis Socials i Dones i Igualtat de l’Ajuntament d’Abrera a la nova seu temporal que s’ubicarà al carrer Tarragona número 2, al xamfrà de l’Avinguda Sant Hilari.

Aquest proper estiu és previst que s’iniciïn les obres de reconstrucció de l’edifici de l’antic Ajuntament al carrer Major número 3, i mentre durin aquests treballs, aproximadament un any, les regidories de Serveis Socials i Dones i Igualtat s’ubicaran al carrer Tarragona número 2 al barri de Sant Hilari.

L’horari d’atenció al públic serà l’habitual: de dilluns a divendres de nou a una, i dimarts i dimecres de dos quarts de quatre a set de la tarda, i només les tardes de dimecres durant els mesos de juliol i agost. I el telèfon de contacte seguirà sent el mateix: 93 770 29 11.

 

Properament, trasllat de Ràdio Abrera

D’altra banda també és previst que properament, des de Ràdio Abrera ens traslladem als nous estudis que s’estan construint a la primera planta de la Sala Municipal i que ja enceten la seva recta final. Mentrestant, però, continuarem a la segona planta del carrer Major número 3.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00