Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

21/2/2020

Consulteu les activitats programades a Abrera durant la setmana del 21 al 28 de febrer

Divendres 21 de febrer

A dos quarts de cinc de la tarda, a la plaça de Pau Casals, es celebrarà el Carnestoltes Infantil amb danses esbojarrades i animació.

A les cinc de la tarda començarà a l’Hotel d’Entitat l’activitat de Salsa amb Nadons a càrrec de la professora de balls caribenys de l’Associació Pas a Pas i recomanada per a famílies amb nadons de fins a 2 anys.

A les deu de la nit, a la Casa de Cultura, tindrà lloc una nova Jam Session de l’Escola Municipal de Música juntament amb el grup Abrecedaris oberta a tothom.

 

Dissabte 22 de febrer

Dissabte a la tarda es celebra la Rua de Carnestoltes del Carnaval 2020 d'Abrera amb xaranga i batucada des del parc de Can Morral fins a la plaça de Pau Casals on a dos quarts de sis tindrà lloc l’espectacle “Un xic de rock” per a grans i petits, seguit del lliurament dels premis del Concurs de Disfresses.

A partir de les onze de la nit tindran lloc les Festes de Carnaval al Gimnàs Municipal i al Gimnàs de l’Escola Francesc Platón i Sartí.

De vuit del vespre a deu de la nit, al Casal de Joves, es farà el taller de dj.

 

Diumenge  23 de febrer

A les cinc l'Associació de Veïns de Can Vilalba organitza una Festa de Carnestoltes de Can Vilalba al Casal Social del barri amb desfilada de Carnestoltes, xocolatada, concurs de disfresses i lliurament de premis.

A les sis, la Sala Municipal acollirà la tercera representació del 23è Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera a càrrec del Grup de Teatre Amic de les Arts que representarà “Deixeu-me un tenor”.

També a les sis hi ha el ball del Casal d’Avis.

 

Dilluns 24 de febrer

A dos quarts d’onze i a dos quarts de dotze es faran sessions de Bhealthy Postpart i de Bhealthy Embaràs al Centre Polivalent.

A dos quarts de quatre es farà el taller de defensa personal per a joves al Pavelló d’Esports Municipal.

A un quart de sis, a la Biblioteca Josep Roca i Bros, hi haurà el conte per a nadons “El fil de la vida”.

A les vuit hi haurà les classes de hip hop per a dones al Centre Polivalent.

 

Dimarts 25 de febrer

A dos quarts de dotze, al Casal d’Avis, es farà una nova sessió de l’Espai Nap Buf a càrrec de Mercè Bonastre.

 

Dimecres 26 de febrer

D’onze a una es farà el taller de postpart al Casal d’Avis.

De cinc a dos quarts de set s’oferirà l’espai d’atenció a les famílies de malalts d’Alzheimer a l’Hotel d’Entitats.

A les sis a la Casa de Cultura el pneumòleg Jordi Esplugues oferirìa una xerrada sobre “Neoplàstia de pulmó, prevenció, detecció i tractament”.

A les sis l’osteòpata, acupuntor i mestre en educació física Sergi Puigcercós impartirà a l’Hotel d’Entitats el taller “Reconnecta” organitzat per l’Associació Abrera contra la violència de gènere.

I també a les sis es farà el curs de defensa personal femenina al gimnàs de l’Escola Ernest Lluch a càrrec de l’instructor Gustavo Baco.

 

Dijous 27 de febrer

D’onze a una es farà el taller d’educació maternal al Casal d’Avis.

 

Divendres 28 de febrer

A les cinc de la tarda començarà a l’Hotel d’Entitat l’activitat de Salsa amb Nadons a càrrec de la professora de balls caribenys de l’Associació Pas a Pas i recomanada per a famílies amb nadons de fins a 2 anys.

El Grup de Reflexió Ànfora farà la seva trobada del mes de febrer a les nou del vespre a la Librería Abrera. En aquesta ocasió parlaran de les diferents sexualitats i com es poden vivir sense culpa. Hi poden participar dones majors de 18 anys.

A les deu de la nit, a l’auditori del Centre Polivalent hi haurà un cinefòrum jove amb la projecció de la pel·lícula “Mandy de Panos Cosmatos”, triada a les xarxes socials.

 

A les tardes, al Casal de Joves:

Dilluns 24 de febrer hi haurà tarda de jocs de taula i s’oferirà el servei d’assesorament ocupacional del Consell Comarcal.

Dimarts 25 de febrer es farà el taller de manga i còmic.

Dimecres 26 de febrer hi haurà tarda de consola, el casal de joves en anglès i tallers de hip hop i introducció a la llengua japonesa.

Dijous 27 de febrer es faran els tallers de manga i còmic i dj, i tarda de tennis taula

Divendres 28 de febrer hi haurà tarda de consola, es faran els tallers d’art 3D per a videojocs, i hip hop.

Informació i inscripció als tallers: Casal de Joves enviant  un correu a l’adreça joventut@abrera.cat o trucant al 93 770 43 34.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.abrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00