Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • policia local abrera

OFERTA D'OCUPACIÓ PÚBLICA

13/2/2020

L'Ajuntament d'Abrera obre avui el període de presentació de sol·licituds per formar part de la constitució d'una borsa d'agents de policia per incorporar-se a la Policia Local

Les funcions a desenvolupar seran les que els puguin ser encomanades d’acord amb la Llei 16/1991, de 19 de juliol, de les policies locals.

   

Titulació mínima requerida

Estar en possessió del títol de graduat/da en educació secundària, graduat/da escolar, tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic/a auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d’equivalent o superior, o en condicions d’obtenir-lo dintre del termini de presentació de sol·licituds. A més s'haurà d'acreditar tenir el certificat de català nivell intermedi (B2) de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment com a equivalent. 

Presentació de sol·licituds
Les persones interessades a formar part de la convocatòria podran presentar la seva sol·licitud en el registre general d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimarts i dimecres de 16.30 a 19.00 hores). El document de sol·licitud es facilitarà a les dependències municipals. El termini de presentació de sol·licituds s’allargarà des d'avui i fins al dilluns 24 de febrer de 2020. 

 

Les bases es poden consultar al taulell d’anuncis de l’Ajuntament, a la secció d'Oferta d'Ocupació Pública i també a l’aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes de l’Ajuntament “Connecta’t a Abrera”.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00