Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

 • 2 ok
 • 1 ok
 • 4

  + 6

 • graella-radio-abrera-2019-2020 competa
 • Serveis Informatius Ràdio Abrera Anabel Gómez i Óscar Navarro
 • Fórmula Matí Ràdio Abrera - Jordi Quintana
 • La Música i Tu Ràdio Abrera Gemma Vilallonga
 • El Top Ràdio Abrera Jordi Bosquet
 • Logo Radio Abrera 2016

RÀDIO ABRERA

13/2/2020

Avui dijous 13 de febrer es commemora el Dia Mundial de la Ràdio! Sintonitzan's i passa'l amb nosaltres!

Avui dijous 13 de febrer, es celebra arreu el Dia Mundial de la Ràdio i des de Ràdio Abrera ens volem sumar a aquesta commemoració ja que aquest mitjà ens omple de satisfacció en el dia a dia de la nostra feina. 

 

La ràdio en l’actualitat:

Actualment són 6 els treballadors i treballadores en plantilla que treballem a Ràdio Abrera juntament amb una vintena de col·laboradores i col·laboradors que omplen d’informació i ritme la sintonia del 107.9 FM, radioabrera.cat i la nostra aplicació.
El projecte de Ràdio Abrera, que va néixer d’una forma totalment amateur i de voluntariat, s’ha anat professionalitzant al llarg d’aquests anys, sense deixar de banda la il·lusió, i guanyant dedicació i qualitat. Sempre sense perdre de vista la important tasca que han realitzat i realitzen en l’actualitat els col·laboradors i col·laboradores de Ràdio Abrera. Una tasca totalment desinteressada, oferint el seu temps i talent.

 

Com va néixer Ràdio Abrera?

Fa molts anys un grup de joves abrerencs i abrerenques amb inquietuds i ganes de fer coses va plantejar a l’Ajuntament d’Abrera la idea de muntar una emissora municipal de ràdio. Va ser durant la Festa Major d’Abrera de l’any 1985 quan van sortir a les ones les primeres emissions de Ràdio Abrera. Primer amb un programa pilot, després amb emissions el cap de setmana, i mica en mica es van anar ampliant les hores d’emissió: amb informació local i comarcal, i programes temàtics i musicals, que van posar les bases del que ara és Ràdio Abrera. Els estudis de Ràdio Abrera es van situar a les antigues Escoles Velles (actual Hotel d’Entitats), l’any 1992 es van traslladar a la segona planta de l’antic Ajuntament (al carrer Major, 3) on han estat ubicades fins al juny de 2017 quan es van traslladar al carrer Casamada 14.

El 29 de juny de 2017, a Ràdio Abrera celebràvem l'acte d'inauguració dels nostres nous estudis que va aplegar un gran nombre de veïns i veïnes i companys del món de la ràdio i els mitjans de comunicació que van voler descobrir les noves instal·lacions, ubicades a la primera planta de la Sala Municipal (c. de Casamada, 14). La data escollida per a la inauguració coincidia exactament amb el 32è aniversari de la primera emissió de Ràdio Abrera. Així doncs, aquest 2020 Ràdio Abrera complirà 35 anys!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00