Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Cursa Nocturna de la Dona a Abrera

IGUALTAT, FEMINISMES I LGTBIQ+

5/2/2020

Obertes les inscripcions per participar en la primera Cursa Nocturna de la Dona d'Abrera que se celebrarà el dissabte 7 de març a la tarda/vespre

Per commemorar el Dia de la Dona (8 de març), des del Club d'Atletisme Abrera i l'Ajuntament d'Abrera s'organitza la primera Cursa Nocturna de la Dona, el proper dissabte 7 de març a les 19 h. La cursa, de 4 quilòmetres, no serà competitiva i podran participar-hi totes les dones sense límit d’edat. La sortida i l'arribada serà al recinte de l'Escola Ernest Lluch (pg. de l’Estació, 14).

La proposta de fer una cursa nocturna, pretén reivindicar la seguretat, la independència i la llibertat de les dones alhora de transitar i ocupar els carrers i els espais públics, sobretot també durant la nit, tot afavorint el missatge apoderador de reclam de drets i llibertats i de rebutjar contundentment les violències que tant en espai públic, com en el privat, les dones pateixen. així doncs es pretén il·luminar la nit de color violeta, de força i de sororitat, també amb les polseres lluminoses amb que l’Associació d’Abrera contra la Violència de Gènere obsequiarà a les participants inscrites, de forma simbòlica, per tal de visibilitzar-les i contribuir a sumar la llum particular de cadascuna a la causa.

 

Durant la cursa és obligatori que totes les participants portin el dorsal ben visible al pit. El temps màxim per realitzar la prova serà de 60 minuts. Hi haurà avituallament líquid en arribar a la meta. L’Organització es reserva el dret de modificar qualsevol part del circuit i horari de la cursa. La inscripció a la cursa té un cost de 3€ i es poden fer via online a la pàgina web Runedia - Mundo Deportivo (feu clic aquí) i presencialment els divendres 7, 14, 21 i 28 de febrer a la botiga Esports Abrera (Martorell, 2) de 19 h a 20 h. Es tancaran el dijous 5 de març de 2020 a les 23 h o quan s’arribi a un total de 350 dones inscrites. La recollida de dorsals i samarreta commemorativa es farà el mateix dia de la cursa al Gimnàs de l'Escola Ernest Lluch.

 

Consulteu el reglament de la cursa fent clic aquí.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00