Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

7/2/2020

Consulteu les activitats programades a Abrera durant la setmana del 7 al 14 de febrer

Divendres 7 de febrer

A les cinc de la tarda, a l’Hotel d’Entitats, es farà una nova sessió de l’activitat de Salsa amb Nadons que imparteix la professora de balls caribenys de l’Associació Pas a Pas Loli Blanco recomanda per a famílies amb nadons de fins a 2 anys.

Al Casal de Joves, a la tarda, es fan els tallers d’art 3D per a videojocsm, cuina multicultural sense pares i hip hop.

 

Dissabte 8 de febrer

De deu del matí a vuit del vespre, al Casal de Joves, es farà la venda anticipada de la Festa Jove de Carnaval que tindrà lloc el dissabte 22 de febrer a partir de les onze de la nit al Gimnàs Municipal. El preu és de 3€ l’entrada general i 2€ pels que tinguin el carnet del Casal de Joves. L’aforament és limitat.

 

Diumenge  9 de febrer

A les sis de la tarda tindrà lloc la segona representació del 23è Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera a la Sala Municipal amb l’obra “Un home amb ulleres de pasta” a càrrec de la Companyia Impuls Teatre de Molins de Rei. .

També a les sis de la tarda hi haurà el ball del Casal d’Avis.

 

Dilluns 10 de febrer

A dos quarts d’onze i a dos quarts de dotze es faran sessions de Bhealthy Postpart i de Bhealthy Embaràs al Centre Polivalent.

A dos quarts de quatre es farà el taller de defensa personal per a joves al Pavelló d’Esports Municipal.

A les vuit hi haurà les classes de hip hop per a dones al Centre Polivalent.

 

Dimarts 11 de febrer

De deu a dos quarts d’una s’instal·larà una carpa informativa del procés de Pressupostos Participatius 2019-2020 al mercat setmanal.

i a les set, a la Casa de Cultura, tindrà lloc una sessió informativa oberta a tota la població.

Dimarts a dos quarts de dotze la Sala Municipal acollirà la conferència “100tífiques” amb motiu del Dia Internacional de la Nena i la Don a la Ciència.

A dos quarts de dotze, al Casal d’Avis, es farà una nova sessió de l’Espai Nap Buf a càrrec de Mercè Bonastre.

A les set de la tarda, a la Casa de Cultura, tindrà lloc una sessió informativa del procés de Pressupostos Participatius 2019-2020 oberta a tota la població.

 

Dimecres 12 de febrer

D’onze a una es farà el taller de postpart al Casal d’Avis.

De cinc a dos quarts de set s’oferirà l’espai d’atenció a les famílies de malalts d’Alzheimer a l’Hotel d’Entitats.

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Nena i la Dona la Ciència, a dos quarts de sis es farà el taller infantil “La ciència és femenina” a la Biblioteca Josep Roca i Bros.

A les sis es farà el curs de defensa personal femenina al gimnàs de l’Escola Ernest Lluch a càrrec de l’instructor Gustavo Baco.

 

Dijous 13 de febrer

D’onze a una es farà el taller d’educació maternal al Casal d’Avis.

 

Divendres 14 de febrer

De nou a dues l’auditori del Centre Polivalent acollirà el Networking empresarial “Vols potenciar el teu negoci?” dins el programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” del Baix Llobregat Nord.

A les cinc de la tarda començarà a l’Hotel d’Entitat l’activitat de Salsa amb Nadons a càrrec de la professora de balls caribenys de l’Associació Pas a Pas i recomanada per a famílies amb nadons de fins a 2 anys.

 

A les tardes, al Casal de Joves:

Dilluns 10 de febrer hi haurà tarda de jocs de taula i s’oferirà el servei d’assesorament ocupacional del Consell Comarcal.

Dimarts 11 de febrer es farà el taller de manga i còmic.

Dimecres 12 de febrer hi haurà tarda de consola, el casal de joves en anglès i tallers de hip hop i introducció a la llengua japonesa.

Dijous 13 de febrer es faran els tallers de manga i còmic i dj, i hi haurà tarda de tennis taula.

Divendres 14 de febrer hi haurà tarda de consola, i es faran els tallers d’art 3D per a videojocs, cuina multiculral sense pares, i hip hop.

Informació i inscripció als tallers: Casal de Joves enviant  un correu a l’adreça joventut@abrera.cat o trucant al 93 770 43 34.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.abrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00