Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • tall aigua aixeta

AVÍS

4/2/2020

Avui dimarts es tallarà el subministrament d’aigua en el barri del Rebato a partir de les 10h per treballs de millora a la xarxa

El Servei Municipal d'Aigües de l'Ajuntament d'Abrera, ha informat que avui dimarts es tallarà el subministrament d’aigua en el barri del Rebato a partir de les 10h per treballs de millora a la xarxa. Els carrers afectats són el carrer del Rebato, Sant Jaume, passatge de Sant Jaume i carrer de Sant Armengol. Des de l'Ajuntament d'Abrera es prega als veïns i veïnes afectats que disculpin les molèsties ocasionades.

 

Rep els avisos al teu mòbil

Per rebre els avisos de l'Ajuntament d'Abrera directament al teu mòbil o tauleta, només us heu de descarregar l'aplicació gratuïta "Connecta't a Abrera". A banda de les notificacions també podreu consultar informació d'interès com ara notícies, ofertes d'ocupació pública o l'agenda d'activitats d'Abrera. Està disponible per a sistemes Android i IOS.

 

D'altra banda podeu rebre totes les notícies i activitats de l'Ajuntament d'Abrera directament al vostre correu electrònic al butlletí digital setmanal. Us podeu subscriure fent clic aquí.

 

I també podeu consultar aquests avisos així com notícies i informacions d'interès d'Abrera a través de les xarxes socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a l'Instagram @abrerainfo

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00