Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Reunió de la Comissió de la Festa Major Jove 2020
  • Festa Major Jove 2017
  • Comissió de la Festa Major Jove 2020 d'Abrera

JOVENTUT

30/1/2020

Fins l'11 de febrer es poden votar les propostes d'actuacions per la Festa Major Jove 2020 d'Abrera

El dilluns 27 de gener el Casal de Joves d'Abrera va acollir la reunió de la Comissió de la Festa Major Jove 2020, amb una convocatòria oberta a tots els i les joves i les entitats del municipi, per programar les propostes artístiques de la festa d'enguany. Recordem que la Comissió Assessora i d’Organització de la Festa Major Jove és el canal de participació on les diferents entitats juvenils i la joventut d’Abrera, a títol individual, pot expressar quines activitats volen per la Festa Major Jove. Es treballa de forma coordinada amb el Departament de Joventut de l'Ajuntament.

La reunió va comptar amb la presència del regidor de Joventut, Alfred Delgado, la tècnica municipal de Joventut, Irina Pardo, i les entitats #Big Tour, 4 them, Exta6, Kings of Fire i els Combos de l'Escola Municipal de Música. Mentre que l'Associació Juvenil Garsasound no va poder assistir a la reunió però va enviar la seva proposta per correu electrònic.

En aquesta convocatòria es va informar del pressupost disponible per la Festa Major Jove, així com les idees i propostes del Departament de Joventut. Després es va obrir un torn de paraules per tal que els i les assistents poguessin opinar i fer arribar les seves idees. El divendres de Festa Major actuaran grups musicals d'Abrera. Aquest any, com a novetat, la Festa Major Jove comptarà amb la col·laboració dels Combos Adults de l'Escola Municipal de Música. I el dissabte de Festa Major, els joves que realitzen el Taller de DJ del Casal de Joves col·laboraran en el "warm-up" de la festa.

 

Votacions obertes
Després de la convocatòria es va obrir un termini de 15 dies naturals, des del dimarts 28 de gener al dimarts 11 de febrer, ambdós dies inclosos, per presentar propostes de forma presencial al Casal de Joves o per email a l'adreça de correu joventut@abrera.cat.

Les propostes de les entitats i dels i les joves d'Abrera es promocionaran a l'Instagram del Casal de Joves perquè els i les joves puguin votar les diferents propostes per la Festa Major Jove d'enguany.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00