Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • marcador esportiu
  • Resultats partits Club Bàsquet Abrera 25-26 de gener 2020
  • Resultats partits AE Abrera 25-26 de gener 2020

    + 1

  • Club Frontenis Abrera 25-01-20

ESPORTS

28/1/2020

Consulta els resultats dels equips abrerencs de les competicions disputades el passat cap de setmana

A continuació podeus consultar els resultats de les competicions esportives facilitades pels equips i esportistes abrerencs del passat cap de setmana:

 

Club Bàsquet Abrera

 

Resultats partits Club Bàsquet Abrera 25-26 de gener 2020.jpg 


 

Agrupació Esportiva Abrera

 

Resultats partits AE Abrera 25-26 de gener 2020.jpg

 

 

Club Frontenis Abrera

 

Club Frontenis Abrera 25-01-20.jpg

 

Per segon any consecutiu, el Club Frontenis Abrera es proclama tercer millor equip de Catalunya. Dissabte passat, el conjut d'Abrera s'imposava per 2 partits a 1 al Sant Martí de Sesgaioles, en un enfrontament molt igualat al CEM Olimpics de la Vall d'Hebrón.

En el primer partit, Jordi Jover i Raúl Cots es van imposar de forma clara als de Sant Martí, Dani Pleixats i Jordi Montaner per 2 set a 0, amb parcials de 15-3 i 15-11. Els abrerencs van imposar un joc molt sòlid en tot moment, sense pràcticament cap error no forçat.

En el segon partit la parella d'Abrera formada d'Aitor Tena i José Cuesta, s'enduien el primer set per 15-10 a la parella formada pels germans Cristian i Manel Ruiz, que empataven el partit en guanyar el segon set per 8-15, amb un joc a la baixa dels d'Abrera. El set de desempat a 10 punts es posava en contra, quan amb un avantatge de 3 punts per als de Sant Martí i a 2 minuts i mig per al final del partit, es lesionava Aitor. En substitució, saltava a la pista Isidre Ricart, que poc va poder fer per evitar la derrota final d'aquest enfrontament per 7-10.

 Amb empat a victòries, es jugava tot en el tercer i últim enfrontament amb Adrià Cano i Javier Vetoret per part d'Abrera contra els també germans Ramón i Julià López, dos temibles jugadors caracteritzats pel seu mode joc arriscat, buscant fer molts tantos dobles. Conscients de l'estil dels de Sant Martí, la parella d'Abrera jugava amb molta precaució. El primer ser, igualadíssim acabava 14-15 per als de Sant Martí. El segon, començava amb l'agressivitat dels germans López, però els abrerencs es posaren a lloc i varen acabar imposant clarament el seu joc i s'enduien el segon set per 15-11. En el tercer i definitiu, l'estat físic i mental era clau. Els d'Abrera varen ser clarament superiors i finalment s'imposaven per 10-5, donant la tercera plaça del Campionat de Catalunya per Equips, per segon any consecutiu.

Diumenge es va disputar la final entre el Pelotari Santa Coloma i el Club Natació Terrassa. Els de Santa Coloma es van imposar per 3 partits a 0 als terrassencs, no donant-los opció en cap moment.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00