Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Felicitem l'Andrea Martin, guanyadora del concurs infantil de cartells del Carnestoltes 2019

CULTURA

27/1/2020

Des de la Comissió de Carnestoltes i l'Ajuntament d'Abrera s'ha obert el període de presentació de propostes per participar en el Concurs Infantil de Cartells de Carnaval 2020

El concurs està adreçat a tots els nens i nenes d’Abrera que tinguin com a màxim 12 anys. La temàtica del dibuix ha de ser el Carnaval d’Abrera i el cartell haurà de ser en posició vertical i les mides no excediran de 50x30 cm. Els dibuixos s’hauran de lliurar als punts de recollida que han habilitat les AMPA de les escoles d’Abrera als diferents centres escolars.

 

Els treballs es podran presentar fins al dimarts 4 de febrer. Els i les concursants podran presentar una sola obra i al dors de cada dibuix hi hauran de constar les dades de l’artista: nom i cognoms i també un telèfon de contacte dels pares i tutors.

 

El dibuix que guanyi el concurs es convertirà en el cartell de Carnestoltes 2020. L'autor o autora del dibuix rebrà un val de material lúdic didàctic valorat en 80 euros i serà necessària la seva presència el divendres 21 de febrer durant l’espectacle infantil que s'organitza des de la Regidoria de Cultura.

 

El jurat estarà format per personal dels departaments de Joventut i Cultura de l’Ajuntament d'Abrera, així com pels membres de l’organització del Carnestoltes. 

 

El dissabte 22 de febrer es celebrara al municipi la Gran Rua de Carnaval.

 

Podeu consultar les bases del concurs fent clic aquí.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00