Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Celebrem la Setmana de Novel·la Negra amb un Joc del Cluedo de detectius
  • Celebrem la Setmana de Novel·la Negra amb un Joc del Cluedo de detectius
  • Cartell del Joc del cluedo de detectius d'Abrera

PATRIMONI CULTURAL I MEMÒRIA HISTÒRICA

22/1/2020

La Biblioteca Josep Roca i Bros ha obert les inscripcions per participar en el Joc del Cluedo de detectius dins el marc de la 'Setmana de Novel·la Negra'

El proper dimecres 5 de febrer a les 18 h la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera celebrarà la 'Setmana de Novel·la Negra' amb un Joc del Cluedo de detectius, adreçada a joves a partir de 16 anys i adults. 

 

A l'activitat lúdica, de tipus gimcana, es recrearà un ambient al més pur estil Agatha Christie i es comptarà amb la interpretació d'intèrprets voluntaris, a més de diferents personatges que tindran un rol específic en el desenvolupament de la trama del joc i pels quals també pot apuntar-se gent jove. Després de l'actuació d'intèrprets voluntaris, serà el públic qui farà de policia i s'encarregarà de revelar el misteri i l'assassinat en qüestió, com en el clàssic joc del Cluedo. 

 

L'activitat anirà a càrrec de Vicente Corachán Salinas, detectiu privat, criminalista, pèrit cal·ligràfic, director de seguretat i escriptor. 

 

Per formalitzar les inscripcions us podeu adreçar a la Biblioteca Josep Roca i Bros (c. de Federico García Lorca, 17) de dilluns a divendres de 16 h a 20.30 h i els matins de dimarts, dijous i dissabtes de 10 h a 13.30 h.

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00