Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

25/1/2020

Consulteu les activitats programades a Abrera durant la setmana del 24 al 31 de gener

Divendres 24 de gener

A les cinc de la tarda, a l’Hotel d’Entitats, nova sessió de l’activitat de Salsa amb Nadons que imparteix la professora de balls caribenys de l’Associació Pas a Pas Loli Blanco recomanda per a famílies amb nadons de fins a 2 anys.

Al Casal de Joves, a la tarda, tallers d’art 3D per a videojocs i hip hop.

A les vuit del vespre, dins els actes de la Setmana de la Mediació, a la Casa de Cultura, un cinefòrum sobre la pel·lícula “El hombre de al lado” amb un pica-pica per amenitzar el debat.

A les deu de la nit, també a la Casa de Cultura, nova Jam Sessió de l’Escola Municipal de Música amb Abrecedaris.

 

Dissabte 25 de gener

Dins les Jornades de la Mediació, de deu a una la plaça de Pau Casal havia d'acollir un matí per la convivència i la no violència amb un taller de circ en família a càrrec del col·lectiu Bidó de 9 Barris obert a tothom.

L'Ajuntament informa que a causa de la pluja, el Taller ha quedat ajornat. Pròximament s'anunciarà la nova data de celebració de l'activitat.

 

A les sis de la tarda hi haurà ball per a la gent gran al Casal Social de Can Vilalba.

A les vuit del vespre la sala d’actes de la Casa de Cultura acollirà la presentació del grup abrerenc Versikàlia amb el rapsode i poeta José Luis Garcia Herrera, el pianista Luis Frontado i la il•lustradora Bàrbara Di Càndia. Oferiran l’espectacle “10 del XX”.

 

Diumenge 26 de gener

D’onze a una es celebra a la Casa de Cultura la festa de benvinguda als nadons nascuts o adoptats a Abrera durant l’any 2019 “Ja ets a Abrera”. Les famílies tindran un photocall i rebran l’obsequi de l’Abrerbox. I en finalitzar es farà un petit refrigeri en família.

A les sis de la tarda hi haurà el ball del Casal d’Avis.

 

Dilluns 27 de gener

A dos quarts d’onze i a dos quarts de dotze es faran sessions de Bhealthy Postpart i de Bhealthy Embaràs al Centre Polivalent.

A dos quarts de quatre es farà el taller de defensa personal per a joves al Pavelló d’Esports Municipal.

A les vuit hi haurà les classes de hip hop per a dones al Centre Polivalent.

 

Dimarts 28 de gener

A dos quarts de dotze, al Casal d’Avis, es farà una nova sessió de l’Espai Nap Buf a càrrec de Mercè Bonastre.

A un quart de quatre es farà l’activitat “I si parlem d’emocions?” a l’Escola Bressol Municipal Món Petit.

 

Dimecres 29 de gener

D’onze a una es farà el taller de postpart al Casal d’Avis.

De cinc a dos quarts de set s’oferirà l’espai d’atenció a les famílies de malalts d’Alzheimer a l’Hotel d’Entitats.

A les sis la Casa de Cultura acollirà una nova xerrada de promoció de la salut, en aquesta ocasió sobre “Els serveis sanitaris a Abrera” a càrrec del metge de família i l’Equip d’Atenció Primària d’Abrera, el doctor Josep Alins, i l’adjunta de direcció diplomada en infermeria Bàrbara Amor.

 

Dijous 30 de gener

D’onze a una es farà el taller d’educació maternal al Casal d’Avis.

 

Divendres 31 de gener

A les cinc de la tarda començarà a l’Hotel d’Entitat l’activitat de Salsa amb Nadons a càrrec de la professora de balls caribenys de l’Associació Pas a Pas i recomanada per a famílies amb nadons de fins a 2 anys.

De sis a vuit, dins les activitats de les Jornades de la Mediació, es farà un taller participatiu de convivència comunitària a l’escola Josefina Ibañez adreçat als veïns i veïnes dels pisos nous del barri de Can Morral.

De set a dos quarts de nou del vespre, a la sala d’actes de la Casa de Cultura hi haurà una sessió de curtmetratges premiats a la darrera edició dels Bafta Shorts per a majors de 16 anys.

 

A les tardes, al Casal de Joves:

Dilluns 27 de gener hi haurà tarda de jocs de taul i a les sis de la tarda hi ha convocada la Comissió de la Festa Major Jove 2020 oberta a joves d’Abrera d’entre 12 u 35 anys, grups i artistes.

Dimarts 28 de gener es farà el taller de manga i còmic i s’oferirà el servei d’assessorament ocupacional del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Dimecres 29 de gener hi haurà tarda de consola, el casal de joves en anglès, tallers de hip hop i introducció a la llengua japonesa.

Dijous 30 de gener es faran els tallers de manga i còmic i dj.

Divendres 31 de gener hi haurà tarda de consola, i ess faran els tallers d’art 3D per a videojocs, cuina multiculral sense pares i hip hop.

Informació i inscripció als tallers: Casal de Joves enviant  un correu a l’adreça joventut@abrera.cat o trucant al 93 770 43 34.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.abrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00