Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Realitzem els treballs de poda i cura dels arbres públics
  • Realitzem els treballs de poda i cura dels arbres públics
  • Realitzem els treballs de poda i cura dels arbres públics

    + 2

  • Realitzem els treballs de poda i cura dels arbres públics
  • Realitzem els treballs de poda i cura dels arbres públics

ESPAIS PÚBLICS

16/1/2020

L’Ajuntament d’Abrera realitza la poda de l’arbrat públic del municipi amb la finalitat de tenir uns arbres sans en uns espais públics nets i segurs per a tothom

Les tasques de poda o esporgada, compten amb el suport de la Brigada Municipal, treballadors de la nova empresa de Serveis de manteniment dels parcs, jardins i espais verds d’Abrera, EULEN S.A, estan efectuant aquests treballs que van començar al desembre amb les troanes als carrers Pompeu Fabra, Lluís Companys, Antoni Gaudí i Pablo Picasso per evitar que els fruits madurs caiguin al terra i provoquin molèsties als vianants. 

Actualment s’està realitzant una poda de brocada a les moreres en diversos parcs del municipi: parc de Sant Ermengol, parc de la Florida, Parc de les Moreres i carrer Nou. Properament es treballarà en el Parc de Sant Hilari, Parc de Miraflors, parc de la Tortuga de les Carpes, carrer de Penedès, plaça de Walt Disney i placeta de Can Martinet.

Amb els plataners, en general, es realitzarà una poda de neteja i seguretat i es farà brocada en els del Passeig de l’Estació i avinguda de la Generalitat. En general es farà brocada en els plataners que estan tocant les façanes dels edificis. Altres podes que es realitzaran seran de lledoners (carrer Rebato), Mèlies i pollancres.

 

Evitar molèsties

Els treballs de poda i cura dels arbres es realitzen principalment durant els mesos de tardor i hivern. Hi ha diversos tipus de poda. Amb aquests treballs realitzem un seguiment i diagnosi de tot l’arbrat del municipi, per poder valorar les diferents necessitats d’intervenció. Els treballs de poda i cura dels arbres finalitzaran a finals de febrer. Des de l’Ajuntament d’Abrera els demanem que disculpin les molèsties que aquests treballs puguin ocasionar. 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00