Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Jornades de Mediació

SERVEI MEDIACIÓ

21/1/2020

Abrera celebra les Jornades de Mediació amb diferents activitats gratuïtes per commemorar el Dia Europeu de la Mediació avui 21 de gener

Des del Servei de Mediació de l’Ajuntament d’Abrera conjuntament amb les regidories d’Infància i Joventut i la col·laboració de Ràdio Abrera s'organitzen un any més les Jornades de Mediació, que tindran lloc del dimarts 21 al dissabte 25 de gener. El motiu d’aquestes jornades és commemorar el Dia Europeu de la Mediació el 21 de gener. Es realitzaran una sèrie d’activitats, gratuïtes i dirigides a tota la família. 

A Ràdio Abrera, ahir dilluns vam dedicar l'espai de L’Entrevista del Dia, a parlar de les Jornades de Mediació d'Abrera i de les diferents activitats que s’han programat. La podeu recuperar a la nostra programació "A la carta".

Aquest matí estava previst fer 'La mediació surt al carrer' programada inicialment al Mercat Ambulant dels dimarts de 10 h a 13.30 h, i que finalment s'ha traslladat al Mercat Municipal a causa de la pluja i les fortes ratxes de vent. I a la tarda de 17.15 h a 18.45 h a la Sala d'Actes de la Casa de Cultura es faran els Contes Emboscats a càrrec de Mosais Llibres i una xocolata per a tothom. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca Josep Roca i Bros i a través de l'email biblio@abrera.cat

El divendres 24 de gener, a les vuit del vespre, es podrà gaudir a la sala d’actes de la Casa de Cultura del cinefòrum de la pel·lícula “El hombre de al lado”, amb un pica-pica per amenitzar el debat.

El dissabte 25 de gener de deu del matí a dos quarts de dues del migdia se celebrarà el matí per la convivència i la no violència amb un Taller de circ en família a la plaça de Pau Casals a càrrec del col·lectiu Bidó de 9 Barris.

I el divendres 31 de gener a les sis de la tarda, a l’Escola Josefina Ibáñez, tindrà lloc el primer taller participatiu per la convivència adreçat al veïnat dels pisos nous del barri de Can Morral, per tal de treballar de forma comunitària per la convivència, a càrrec del grup de dinamitzadors de l’Ajuntament d’Abrera.

 

Què és la mediació?
La mediació és un mètode pacífic de gestió i resolució de conflictes en que un tercer, neutral i imparcial (el/la mediador/a), crea un espai de diàleg, confidencial, en el que ajuda i acompanya a les persones perquè elles mateixes puguin trobar solucions satisfactòries al seu conflicte.

Què és el Servei de Mediació Ciutadana?
És un servei públic i gratuït, adreçat a la ciutadania d’Abrera, on s'ajuda a prevenir, gestionar i resoldre els diferents conflictes de convivència, que sorgeixen en les relacions entre les persones, de manera pacifica, imparcial i confidencial.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00