Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Abrera acull una trobada per l'elaboració del Pla comarcal per la diversitat afectiva, sexual i de gènere
  • Elaboració del Pla comarcal per la diversitat afectiva, sexual i de gènere

IGUALTAT, FEMINISMES I LGTBIQ+

10/1/2020

Abrera acull una reunió dins el projecte d'elaboració del Pla comarcal per la diversitat afectiva, sexual i de gènere

El dimecres 8 de gener es va celebrar a Abrera la segona trobada de taula tècnica dins la fase de diagnosi de l’elaboració del Pla comarcal per la diversitat afectiva, sexual i de gènere. L'Ajuntament abrerenc va ser la seu per la trobada del personal tècnic de les àrees d’Igualtat dels consistoris de la zona del Baix Llobregat Nord. La reunió va comptar també amb la presència de la Consellera de Dones i LGTBI del Consell Comarcal, Vicky Castellanos, i el referent Tècnic de polítiques de gèneres i diversitat afectiva sexual de la Diputació, Alfred Matemala.
En la sessió de treball es van poder identificar necessitats i desigualtats que poden afectar el col·lectiu LGTBI i analitzar punts forts i febles per poder desplegar mesures de cara a suplir-les i reparar-les, tot treballant per assolir la plena igualtat d’oportunitats i no discriminació per identitat o expressió  de gènere o d’orientació afectiva-sexual.

 

Grup de participació ciutadana

En la propera sessió prevista, de participació ciutadana, es convida obertament a totes les persones interessades a participar de la seva elaboració, podent acudir a la convocatòria de dilluns 20 de gener, de 17.00 h a 19.00 h, al Consell Comarcal del Baix Llobregat (Parc Torreblanca. N-340 kM. 1249, Sant Feliu de Llobregat) on es procurarà el màxim d’assistència de persones referents i entitats LGTBI  de la comarca. Si vols participar-hi pots fer la teva inscripció fent clic aquí.

L’objectiu general de la realització d’un Pla LGTBI és definir un conjunt integrat i sistemàtic de polítiques públiques i mesures que possibilitin la promoció de la igualtat i la no discriminació de les persones LGTBI.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00