Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Calendari 2020 d'Abrera

COMUNICACIÓ

30/12/2019

L'Ajuntament d'Abrera ha editat i repartit el calendari pel proper any 2020 que enguany té com a temàtica central les papallones que es troben al municipi

Al costat del Riu Llobregat o de la Riera Magarola i la Riera del Morral del Molí d'Abrera, així com al Torrent Gran o de Can Noguera i als barris de Sant Miquel, Can Vilalba, Les Carpes i Santa Maria de Vilalba es poden trobar una gran varietat d'aquests insectes tan estimats i valorats. Entre totes elles es troben les varietats de Pieris Rapae, Colias Crocea, Pontia Daplidice, Gonopteryx Cleopatra, Pararge Xiphioides, Aricia Agestis, Lampides Boeticus, Pyronia Tithonus, Pararge Aegeria, Vanessa Cardui, Celastrina Argiolus i l' Euchloe Crameri, entre d'altres.

A banda, a cada imatge hi ha un plànol que indica el lloc exacte on la papallona va ser fotografiada. Com a novetat, enguany aquesta publicació incorpora publicitat d'alguns dels establiments abrerencs.

 

Les fotografies del calendari de 2020 de l’Ajuntament d’Abrera han estat realitzades, un any més de forma desinteressada, pel veí del municipi Joan Subirana Andrés.

 

Tot l'equip de Ràdio Abrera i del Departament de Comunicació de l'Ajuntament us desitgem molt bones festes i un feliç Any Nou!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00