Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Manifestem el nostre suport a les treballadores i treballadors de Faurecia d’Abrera

PROMOCIÓ ECONÒMICA

18/12/2019

L'Ajuntament d'Abrera es reuneix amb treballadores i representants de l'empresa Faurecia d’Abrera després de superar l'incident que va patir fa unes setmanes

L'alcalde, Jesús Naharro, s’ha reunit aquest matí amb representants del comitè d’empresa de Faurecia per manifestar l’interès, el suport, i la solidaritat de l’Ajuntament amb la plantilla de la companyia. La nit del 19 al 20 de novembre, un incendi va cremar part de la nau de l’empresa, ubicada al polígon industrial Sant Ermengol d’Abrera.

 

L’alcalde, Jesús Naharro, ha destacat la implicació i esforç de les treballadores i treballadors de l’empresa per superar l’incident.

Destrosses i parada de producció

Quan es va declarar el foc es va evacuar una cinquantena de persones que es trobaven a l’interior de l’empresa i cap d’elles va resultar ferida. Efectius de la Policia Local d’Abrera, Protecció Civil i el Servei Municipal d’Aigües de l’Ajuntament d’Abrera van donar suport als Bombers durant tota la nit.

L’incendi va tenir lloc en una nau de 2 plantes, afectant la planta baixa, una zona diàfana d'uns 3.000 m2, dividida en dues parts. El foc va cremar la zona de producció i la compartimentació de la nau va evitar que el foc es propagués a la zona d'oficines i emmagatzematge. També es va evitar que pogués afectar a d’altres naus adjacents.

 

A més de destrosses, l’incendi va provocar l’aturada de la producció de l’empresa, fabricant de taulells de vehicles i proveïdora de SEAT. El foc també va provocar l’aturada de la producció a l’empresa automobilística per la falta d’estoc, en algunes línies de xapa, pintura, muntatge i revisió final de vehicles. Faurecia va reprendre la producció el cap de setmana del 23 i 24 de novembre passats.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00