Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

 • Millorem l’enllaç entre la carretera C-55 i l’avinguda Generalitat, un dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius 2018

OBRES

16/12/2019

Tallat l'accés a Abrera per la C-55 pel Rebato per les obres de millora de l'enllaç amb l’avinguda Generalitat

L'accés a Abrera per la C-55 pel Rebato queda tallat per les obres de millora de l'enllaç entre la carretera C-55 i l’avinguda Generalitat. Aquesta actuació és un dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius 2018. Aquest dilluns 16 de desembre i demà dimarts 17 de desembre l'accés al municipi pel barri del Rebato queda tallat per l'asfaltament de la via. Des de l'Ajuntament d'Abrera es prega al veïnat que disculpi les molèsties.

El mes de novembre des de l'Ajuntament d'Abrera es van iniciar les obres de millora de l’enllaç entre la carretera C-55 i l’avinguda Generalitat, el segon projecte més votat dels Pressupostos Participatius 2018, centrat en la millora de la vorera de l'avinguda de la Generalitat d'accés al Rebato. La proposta ciutadana aposta per la millora a l’encreuament de la vorera de l’Av. de la Generalitat amb la sortida de la C-55, venint d’Olesa de Montserrat. Consisteix en la creació de voreres més amples i lliures d’obstacles donant prioritat als vianants davant dels vehicles.

L’actuació, amb un cost de 44.194,72 € amb el 21% d’IVA inclòs, inclou diverses millores:

 • Reconstrucció de la illeta existent adaptada al nou pas de vianants.
 • Perllongament de la barana als dos costats per ajustar-la al nou pas de vianants.
 • Instal·lació d'obra civil necessària per a la futura implantació d'un semàfor amb polsador.
 • Instal·lació d'un tub de desguàs i formigonat de la cuneta existent amb el que s'aconsegueix ampliar la vorera existent al tram que hi ha des del túnel fins a l'enllaç.
 • Repavimentació d'asfalt a tota la zona d'actuació de l'enllaç.
 • Col·locació de protecció de metacrilat a la barana (zona del túnel) per protegir als vianants d'esquitxades provocades pel pas dels cotxes en dies de pluja.
 • Senyalització.

La realització d’aquesta actuació s’ha endarrerit uns mesos per les esmenes del Servei Territorial de Carreteres de Barcelona a la proposta inicial presentada. Els altres dos projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius 2018, la Millora del pati de l'Escola Francesc Platón i Sartí i la Millora del pati de l’escola Josefina Ibáñez es van dur a terme en el primer semestre d’aquest any.

 

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00