Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

13/12/2019

Consulteu les activitats programades a Abrera durant la setmana del 13 al 20 de desembre

Pista de Gel

Al Parc de Can Morral es pot visitar la pista de gel en els següents horaris:

  • De dilluns a divendres: de 17.00h a 20.30h
  • Caps de setmana: de 11.30h a 20.30h

El preu és de 2 euros amb 50 cèntims 30 minuts amb lloguer de patins inclòs.

 

Dijous 12 de desembre

D’onze a una al Casal d’Avis es farà una nova sessió del taller d’educació maternal.

A les sis es farà una nova xerrada de promoció de la salut a la Casa de Cultura en aquest cas sobre l’ús dels inhaladors a càrrec del Diplomat Universitari en Infermeria Antonio Cuevas.

Al Casal de Joves, de cinc a vuit es celebra el Gran Torneig de Tennis Taula i es faran els tallers de manga i còmic i dj.

 

Divendres 13 de desembre

A partir de tres quarts de cinc de la tarda l’Associació de Veïns de Can Morral organitza diferents activitats sota l’Arbre dels Desitjos: es faran manualitats, s’escriuran desitjos i es penjaran a les oliveres de la rotonda d’accés al barri de Sant Hilari, el Pare Noel rebrà la visita dels i les infants i les seves famílies i també recollirà les cartes, es farà un berenar per a tothom i hi haurà  visites sorpresa.

Al Casal de Joves de quatre a vuit es fan els tallers d’art 3D per a videojocs, hip hop i cuina sense pares multicultural.

 

Dissabte 14 de desembre

De nou del matí a vuit del vespre (o fins a exhaurir les entrades disponibles) al gimnàs de l’Escola Ernest Lluch es farà la venda exclusiva per a residents d’Abrera de les entrades de Festa de Cap d’Any Jove i la Festa de Cap d’any 80’s i 90’s. Podeu consular les condicions de venda als webs abrera.cat i radioabrera.cat.

D’onze a una tindrà lloc l’acte d’inauguració de la Sala Municipal d’Abrera amb la participació de les entitats abrerenques Versikalia i Abrecedaris i l’animació de Cubanada Impro. Es farà la descoberta de la placa inaugural, hi haurà sessió de portes obertes i l’acte finalitzarà amb un petit refrigeri.

A les onze del matí, a l’auditori del Centre Polivalent del Rebato l’Associació Cultural Bailamos? oferirà el seu Festival de Nadal.

A dos quarts de set i a les deu de la nit el Grup Escènic Illets d’Abrera representarà a la Sala Municipal l’obra “Federico Garcia Lorca. Calor, Alma y Pasión”.

 

Diumenge 15 de desembre

De nou del matí a vuit del vespre (o fins a exhaurir les entrades disponibles) al gimnàs de l’Escola Ernest Lluch es farà la venda general de les entrades de Festa de Cap d’Any Jove i la Festa de Cap d’any 80’s i 90’s. Podeu consular les condicions de venda als webs abrera.cat i radioabrera.cat.

A les dotze del migdia l’auditori del Centre Polivalent acollirà la cantata “La força que mou l’univers” a càrrec de l’Escola Municipal de Música d’Abrera, el Cor Infantil del Maresme i El Pailebot d’Arenys de Mar.

De cinc de la tarda a nou del vespre la Sala Municipal acollirà una nova edició de l’espectacle de varietats de l’Operació Quilo del Grup de Teatre del Casal d’Avis. En col·laboració amb Càritas Abrera, l’entrada és un quilo de menjar a escollir entre conserves de peix, cacau en pols, sucre, oli o tomàquet en conserva.

 

Dilluns 16 de desembre

A dos quarts d’onze i dos quarts de dotze, al Centre Polivalent al matí es faran noves sessions de BHealthy Postpart i BHealthy Embaràs.

A dos quarts de quatre es farà el taller de defensa personal per a joves al Pavelló d’Esports Municipal.

A un quarts de sis, a la Biblioteca Josep Roca i Bros, tindrà lloc un taller de manualitats infantils de Nadal a càrrec de Manualitats Alean,

A dos quarts de vuit al Centre Polivalent hi haurà classes de hip hop per a dones.

 

Dimarts 17 de desembre

A dos quarts de sis a la Biblioteca Josep Roca i Bros es farà un taller de manualitat d’scrap per a adults a càrrec de Judit Escudero.

 

Dimecres 18 de desembre

D’onze a una es farà el taller de postpart al Casal d’Avis.

A les tres i a dos quarts de cinc a les aules de Promoció Econòmica s’oferirà una xerrada sobre els al·lergens, adreçada especialment a petits establiments d’alimentació.

De cinc a dos quarts de set s’oferirà l’espai d’atenció a les famílies de malalts d’Alzheimer a l’Hotel d’Entitats.

De cinc a vuit, al Casal d’Avis es farà la xerrada “Alimentació, dietes adaptades i activitats per a un envelliment saludable”.

A les sis de la tarda, l’Associació Abrera contra la violència de gènere organitza un taller de decoració nadalenca a l’Hotel d’Entitats.

 

Dijous 19 de desembre

D’onze a una es farà el taller d’educació maternal al Casal d’Avis.

 

Divendres 20 de desembre

A dos quarts de cinc, al Parc de Can Morral, tindrà lloc el Cagatió Solidari amb animació infantil i recollida d’aliments i productes d’higiene per al Banc d’Aliments.

A les sis de la tarda es sortejaran els 30 lots de Nadal que el Mercat Municipal regala entre totes les persones que fins aquell moment hagin fet les seves compres a les diferents parades i hagin dipositat la seva butlleta de participació.

De sis a nou Escacs Abrera organitza el VII Torneig Infantil i Juvenil de Nadal de partides ràpides al a Casa de Cultura.

A dos quarts de set, també al Parc de Can Morral tindrà lloc la inauguració de la Carpa Diverespai del Parc de Nadal amb inflables, tallers, espectacles i animació.

A les deu de la nit la Casa de Cultura acollirà una nova Jam Session a càrrec de l'Escola Municipal de Música acompanyada dels Abrecedaris.

 

A les tardes, al Casal de Joves:

Dilluns 16 de desembre, haurà tarda de jocs de taula.

Dimarts 17 de desembre, es farà el taller de manga i còmic i tarda de jocs de taula per a joves i adults de Meeple, i l’assessorament de formació ocupacional del Consell Comarcal.

Dimecres 18 de desembre, hi haurà tarda de consola i tallers de hip hop i introducció a la llengua japonesa.

Dijous 19 de desembre, es faran els tallers de manga i còmic i dj i hi haurà tarda de futbolí.

Divendres 20 de desembre, es faran els tallers d’art 3D per a videojocs, hip hop i cuina sense pares multicultural.

Informació i inscripció als tallers: Casal de Joves enviant  un correu a l’adreça joventut@abrera.cat o trucant al 93 770 43 34.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.abrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00